Νίκη (στα χαρτιά) για ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, -3 βαθμοί και πρόστιμο για Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας

Ο ΠΑΣ Αχέρων πήρε το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής επί του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας στα χαρτιά με 3-0 λόγω μη προσέλευσης της φιλοξενούμενης ομάδας στο Καναλάκι.

Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, αφαιρούνται τρεις βαθμοί από τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 2.000 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ παμψηφεί το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ, του αναλυτικά αναφερομένου στο σκεπτικό πειθαρχικού αδικήματος. ΚΗΡΥΣΣΕΙ κατά πλειοψηφία το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα. ΕΠΙΒΑΛΕΙ στο εγκαλούμενο σωματείο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας Ανδρών, περιόδου 2018 – 2019, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Καναλακίου Πρέβεζας στις 18-11-2018 μεταξύ των ομάδων με τις επωνυμίες ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ και ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και κατακύρωση αυτού με τέρματα 0-3 υπέρ του πρώτου σωματείου, β) χρηματική ποινή ύψους δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ, και γ) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου 2018 – 2019.