Νίκη του Μακεδονικού κόντρα στον Θεσπρωτό (2-0)

Ο Μακεδονικός νίκησε εντός έδρας τον Θεσπρωτό με 2-0 και ανέβηκε στους έξι πόντους, ενώ η ομάδα από την Ηγουμενίτσα παρέμεινε στους δύο πόντους.

Ο Θεσπρωτός είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα με τον Μπονίγια, που απόκρουσε όμως ο Γουναρίδης. Ο Μακεδονικός είχε ευκαιρίες στο 25′ λεπτό με το δοκάρι του Μιλισάβλιεβιτς, στο 26′ λεπτό, την διπλή ευκαιρία με την κεφαλιά του Σαραντίδη και το σουτ του Μιλισάβλιεβις. Στο 45′ λεπτό, ο Τσουκάνης είχε ένα σουτ, το οποίο απόκρουσε ο Σιμόπουλος, αλλά σε δεύτερο χρόνο ο Γαρύφαλλος με σουτ του, δεν μπόρεσε να βάλει γκολ. Το σκορ στο ημίχρονο παρέμεινε στο 0-0.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο για τα δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο με το γκολ του Μιλισάβλιεβιτς στο 60′ λεπτό και το γκολ με το πλασέ του Σιμόνι στο 63′ λεπτό, οι οποίοι έκαναν το 2-0. Ο Μακεδονικός διατήρησε το προβάδισμα του στα επόμενα λεπτά και νίκησε τον Θεσπρωτό με 2-0.

Μακεδονικός (Γ. Αμανατίδης): Γουναρίδης, Μπρατσιάνι, Λισγάρας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Λεωνιδόπουλος, Παναγιωτούδης, Μιλισάβλιεβιτς (68′ Τσιλιγγίρης), Σαραντίδης (60′ Σιμόνι), Γαρύφαλλος (80′ Ναντίρ), Ζαννάκης (68′ Σάντσες).

Θεσπρωτός (Ρότσα): Τσιμόπουλος, Βασιλάκης, Γώγος, Ρίζος, Τρομπούκης, Μίγγος (50′ λ.τ Μαρτίνες), Διγκόζης (61′ Λύγκας), Μπίκας (77′ Πανταζέλος), Δρίτσας (77′ Αδαμάκης), Κωνσταντίνου, Μπονίγια.

πηγή: liganews.gr