Νίκη 3-0 για τον ΠΑΣ επί του Θεσπρωτού (video)

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ διάρκειας 70’ ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 3-0 του Θεσπρωτού.

 

Ο Θανάσης Στάικος είχε την ευκαιρία να δει τους παίκτες οι οποίοι είτε έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια πρωταθλήματος, είτε καθόλου και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση.

Ο ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να ανοίξει πολύ νωρίς το σκορ μόλις στο 5’ όταν ο Σταματελόπουλος ανατράπηκε από τον Βασιλάκη με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Σταματελόπουλος και παρά την προσπάθεια του Παππά που έπεσε στη σωστή γωνία η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και με αυτό τον τρόπο έγινε το 1-0.

Στο 15’ η Γιαννιώτες διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν ο Ρίζος με μπαλιά 30 μέτρων βρήκε τον Τζίμα αυτός προχώρησε και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

Στο 26′ ο Τζίμας με ωραία ατομική προσπάθεια έδωσε στον Φοφανά αυτός βρήκε τον Κύρκο ο τελευταίος έκανε το σουτ με τον Παππά να αποκρούει τη μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες.

Ο ΠΑΣ έκανε το 3-0 στο 58’ . Ο Κύρκος εκτέλεσε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού έκανε άστοχη έξοδο και ο Παντελάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ευκαιρία για τον Θεσπρωτό στο 68′ με τον Χατζάκο να πλασάρει και επάνω στη γραμμή να διώχνει σωτήρια ο Μπακαδήμας.

Διαιτησία: Χατζηπαναγιώτου (Τσάντας-Ευαγγέλου).

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Αθανασίου, Τσάβος, Ποζνάνσκι, Παντελάκης (62’ Τσίρης), Μπακαδήμας, Πήλιος, Τζίμας (53’ Βλέτσας), Κύρκος, Ρίζος, Σταματελόπουλος (53’ Λώλης Ν.), Φοφανά.

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Παππάς, Γώγος, Βασιλάκης, Βαλιέντε, Μαντζουρανάκης, Μαρτίνεζ, Κωνσταντίνου, Διγκόζης, Λύγκας, Δρίτσας, Μπονίγια.

Αγωνίστηκαν οι Τσιμόπουλος, Ρούσης, Σεμερτζάκης, Ντόντης, Πανταζέλος, Χατζηγεωργίου, Οικονομικός, Μαγκρανζέ, Παππάς Ε., Τρομπούκης, Χατζάκος

πηγή: passports.gr