Νίκολι και Δημητριάδης χάρισαν στον Εορδαϊκό τη “τεράστια” νίκη στην Ηγουμενίτσα

Με χρυσό σκόρερ τον Λεονάρντο Νίκολι και ήρωα τον Τρύφωνα Δημητριάδη που απέκρουσε πέναλτι ο Εορδαϊκός πήρε τεράστιο τρίποντο στην έδρα του Θεσπρωτού με 1-0 και έκανε έτσι τεράστιο βήμα παραμονής.

Η ομάδα της Πτολεμαΐδας σε 2 συνεχή εκτός έδρας παιχνίδι πήρε 4 βαθμούς και στην Ηγουμενίτσα απέναντι σε μια ομάδα που ήταν σε πολύ καλή κατάσταση έπαιξε έξυπνα και έφτασε σε αυτή την υπερπολύτιμη νίκη.

Όλοι όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν τα πάντα και με την κατάλληλη καθοδήγηση από το Νίκο Κατακαλίδη έφυγαν με αυτή τη τεράστιας σημασίας νίκη.

Στο 24ο ο Βιγιάλμπα μπήκε από δεξιά μόνος πλάσαρε με την μπάλα να περνά ελάχιστα έξω άουτ.

Ο Εορδαϊκός που ήταν καλύτερος όμως στο πρώτο μέρος στο 32ο κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή όταν ο Παπαζήσης μπήκε από δεξιά σούταρε η μπάλα βρήκε το δοκάρι έσκασε στο έδαφος και ο Νίκολι που καιροφυλακτούσε έκανε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη και αφού στο 51ο ο Παπανικόπουλος μπήκε στην περιοχή με μια όμορφη ενέργεια αλλά άργησε να σουτάρει και κόπηκε στο 58ο κέρδισαν πέναλτι.

Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Villalba αλλά ο Δημητριάδης για μια ακόμη φορά φέτος απέκρουσε το πέναλτι και κράτησε το 0-1.

Στο 75ο μεγάλη ευκαιρία για τον Εορδαϊκό με τον Παπαζήση που μπήκε στην περιοχή πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Θεσπρωτός: Δασκαλάκης, Αγγελούλης, Ορφανός, Τσώτσος, Κολύβας (60ο Τσιαφίτσας), Παλαμούτσης, Οικονομίκος (60ο Benincasa), Βλαχόπουλος (46ο Ράπτης) , Ρούσης (73ο Ροβίνας), Villalba, Pernochichi-Varella (46ο Ζελέκου)

Εορδαϊκός: Δημητριάδης, Στεργιόπουλος, Παπανικόπουλος, Παπάς, Πιρίτζαους, Πούλιος, Μπαλίτσας, Κοντουγουλίδης, Αιχμαλωτίδης (73ο Ιλιέφσκι), Παπαζήσης, Νίκολι (87ο Obadikj).

πηγή: e-ptolemeos.gr