Ναυπακτιακός Αστέρας – ΑΠΣ Ζάκυνθος 1-2: Ήττα για τον Ναυπακτιακό από την Ζάκυνθο στο Παπαχαραλάμπειο

Δεν κατάφερε ο Ναυπακτιακός να πάρει τους πρώτους τους πόντους στο πρωτάθλημα απέναντι στη Ζάκυνθο αν και προηγήθηκε στο σκορ.

Με τον Τσιμέλι να σκοράρει με εκτέλεση φάουλ στο 90′ η Ζάκυνθος πανηγύρισε τη νίκη με 2-1 στην έδρα του Ναυπακτιακού Αστέρα για την 3η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, σε ένα ματς που είχε όλες τις συγκινήσεις στο δεύτερο ημίχρονο. Οι “κυανοκίτρινοι” μετά από ένα πρώτο μέρος που είχαν χαμένο τετ α τετ στο πρώτο λεπτό με τον Τσιμέλι δεν απείλησαν ιδιαίτερα τους γηπεδούχους που ούτε και εκείνοι ήταν ιδιαίτερα απειλητική εκτός από το φάουλ του Καραλή στο 33′ όπου κανένας δεν εκμεταλλεύτηκε τη φάση αυτή για να σκοράρει.

Στο δεύτερο μέρος ο Ναυπακτιακός στην πρώτη του επίθεση στα καρέ της Ζακύνθου σκόραρε με τον Γεωργουσόπουλο να σουτάρει αδύναμα αλλά τον Μπλατσιώτη να χάνει τη μπάλα και να γίνεται το 1-0 στο 54′.

Οι “κυανοκίτρινοι” όμως αντέδρασαν ιδανικά παρά το γκολ που δέχθηκαν και στο 59′ από πάσα του Σούρμπη ο Κάρδαρης βρέθηκε τετ α τετ και νίκησε τον Καλατζή για το 1-1.

Από εκείνο το σημείο η Ζάκυνθος ήταν καλύτερη και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει νωρίτερα. Αρχικά ο Γκατέϊρα στο 65′ σούταρε με την μπάλα να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ σε εξαιρετική στιγμή των φιλοξενούμενων, ενώ στο 80′ ο Στύλλα από ωραία μπαλιά του Γκατέϊρα αστόχησε εξ’ επαφής.

Στο 81′ το σουτ του Πετράτου για  τον Ναυπακτιακό Αστέρα έφυγε άουτ από καλή θέση μετά τη μπάλα του Γεωργουσόπουλου.

Τελικά στο 90′ με φάουλ που κέρδισε ο Τσιμέλι και εκτέλεσε τελικά ο ίδιος ήρθε το 2-1 για τη Ζάκυνθο. Σε εκείνο το σημείο να πούμε ότι ο Σάντο από τον Ναυπακτιακό Αστέρα είδε την δεύτερη κίτρινη του διαιτητή Οικονόμου.

Στον χρόνο που απέμενε η Ζάκυνθος έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν απειλήθηκε και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στη φετινή Γ’ Εθνική.

Επόμενο παιχνίδι για τον Ναυπακτιακό Αστέρα είναι στην Χαλκίδα με αντίπαλο τον Α.Ο.Χαλκίς

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νταλακούρας Ι.): Καλαντζής, Τραγουλιάς (75’ Μικές), Καφετζής, Αγκαράϊ, Σάντο, Νικολογιάννης, Καραλής, Πανταζής (70’ Γιαννόπουλος), Σκούτας, Γεωργουσόπουλος, Πετράτος (60’ Αντωνιάδης)

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Παναγιώτου Μ.):Μπλατσιώτης, Καλλιβωκάς, Μούστα, Κόκας, Γουσέτης Ντ., Περιστέρης, Σούρμπης, Γκατέιρα, Μασούρας (79’ Στύλλα), Κάρδαρης (79’ Μαρούδας Μ.), Τσιμέλι

Πηγή: nafpaktianews.gr