«Να βρεθεί άμεσα λύση»

Για τα θέματα που απασχολούν την ομάδα μίλησε ο Γενικός Αρχηγός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σωκράτης Μπουντούρης.

Για τα διοικητικά και τα αγωνιστικά της ΑΣΑ μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Σωκράτης Μπουντούρης, ζητώντας από τον κόσμο να κάνει υπομονή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις δυσκολίες στο ξεκίνημα της ομάδας:

«Ξεκινήσαμε τη χρονιά με πάρα πολλές δυσκολίες, οι οποίες, για να μην το κρύβουμε συνεχίζονται ακόμη. Θεωρώ ότι η ομάδα έγινε ανταγωνιστική, έχει έναν φανταστικό προπονητή, ο οποίος ξέρει να διαχειρίζεται τα πάντα μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό. Εμείς ζητάμε τον κόσμο της Καρδίτσας να είναι κοντά μας σε όλη αυτή την προσπάθεια. Να το ξέρουν ότι θα είναι αληθινή σε κάθε αγώνα. Η Αναγέννηση έχει ψυχή, έχει δύναμη έχει κόσμο, ο οποίος αρχίζει σιγά-σιγά και ξαναγυρίζει στο γήπεδο και θα ξαναγυρίσει».

Για την αποτελεσματικότητα της έδρας τους:

«Αυτή τη στιγμή εκμεταλλευόμαστε στο έπακρον την έδρα μας. Όπως και να’χει η ομάδα είναι νέα και άπειρη, εκτός από 2-3 παιδιά που έχουν παίξει και γνωρίζουν τη συγκεκριμένη κατηγορία. Δεν είναι εύκολο από τη μία μέρα στην άλλη να διαχειριστούν και τα εκτός έδρας παιχνίδια. Βήμα-βήμα θα γινόμαστε καλύτεροι και θεωρώ ότι θα πάρουμε και τα αποτελέσματα που θέλουμε και εκτός. Η ομάδα θα κάνει ‘διπλά στην πορεία».

Για τα διοικητικά:  

«Θα ήθελα να κάνω έκκληση προς τους αρμόδιους που κρατάνε την τύχη της ομάδας στα χέρια τους να κάνουν τα πάντα ώστε αυτή η ομάδα να ξαναπατήσει στα πόδια της διοικητικά. Θέλουμε να δοθούν λύσεις εκατέρωθεν διότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μία διαδικασία αγοραπωλησίας. Θεωρώ ότι πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση και συνιστώ υπομονή στον κόσμο για να δούμε τι θα γίνει, όπως κάνουμε όλοι. Εμείς από την πλευρά μας, αυτό που υποσχόμαστε στον κόσμο της Καρδίτσας είναι ότι θα στηρίξουμε την ομάδα όσο μπορούμε και το ίδιο θέλουμε από τον κόσμο».

πηγή: liganews.gr