Ντινόπουλος: «Το καλύτερο ρόστερ στον όμιλο και με διαφορά το καλύτερο κλίμα»

Ο επιθετικός της ΑΕΠ Κοζάνης, Νίκος Ντινόπουλος «άνοιξε» τα χαρτιά του στο liganews.gr και τον Παύλο Κερασιώτη

Ο δεύτερος σκόρερ της ομάδα από την Κοζάνη, που έχει σημειώσει δέκα γκολ στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, αναφέρθηκε στην συζήτηση που είχαμε μαζί του στην κατάσταση με τον κορονοϊό και το πως εξελίσσεται η χρονιά.

Ακόμη, σχολίασε την «μάχη» για την πρωτιά με την Αναγέννηση Άρτας και την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αν και εφόσον γίνει.

Αναλυτικά ο 24χρονος ικανότατος φορ δήλωσε:

Για το πως βιώνεις την κατάσταση με τον κορονοϊό και πως περνάς το χρόνο σου;

«Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για την ανθρωπότητα. Μας έπιασε απροετοίμαστους θρηνώντας αρκετά θύματα ανά τον κόσμο. Ελπίζω να ακολουθήσουν όλοι τις οδηγίες που έχουμε και να μείνουνε στο σπίτι τους. Το ίδιο κάνω και εγώ, διαβάζω ένα καταπληκτικό βιβλίο που βρήκα, παίζω παιχνίδια με τον σκύλο μου συνέχεια. Παρακολουθώ λίγο νετφλιξ και προσπαθώ να κάνω όσο πιο πολύ προπόνηση γίνεται μέσα στο σπίτι».

Πως εξελίσσεται η χρονιά με την ΑΕΠ Κοζάνης;

«Η χρονιά με την ΑΕΠ Κοζάνης εξελίσσεται ακριβώς όπως είχε σχεδιαστεί. Επιτέλους μετά από χρόνια μια ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας πρωταγωνιστεί ξανά στις εθνικές κατηγορίες. Θεωρώ πως η ομάδα έχει το καλύτερο ρόστερ στον όμιλο και με διαφορά το καλύτερο κλίμα. Είμαστε όλοι μια παρέα και πιστεύω πως αν δεν είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών και σε κάποιες περιπτώσεις ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι θα είχαμε ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση».

Για την μάχη της κορυφής με την Αναγέννηση Άρτας;

«Είναι ένα κυνήγι τίτλου που δεν σου αφήνει περιθώρια λάθους. Η Αναγέννηση είναι μια ιστορική ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και έχει τον κόσμο της συνεχώς στο πλευρό της. Δίκαια πιστεύω μας ακολουθούν στην κούρσα για το πρωτάθλημα. Όλα θα κριθούν στον αγώνα μεταξύ μας και ανυπομονώ για αυτόν».

Το σχόλιο σου για τον 4ο όμιλο;

«Ο 4ος όμιλος είναι ένας όμιλος που υπάρχουν αρκετές ομάδες με φιλόδοξους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Η δυναμική των ομάδων είναι πολύ κοντά η μια με την άλλη οπότε δεν υπάρχει εύκολος η δύσκολος αγώνας. Θα έλεγα πως τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του ομίλου είναι η δύναμη και το πάθος καθώς τα περισσότερα γήπεδα είναι σε κακή κατάστασή και δεν γίνεται να παίξεις ποιοτικό ποδόσφαιρο».

Τέλος, σχολίασε την επανέναρξη του Πρωταθλήματος, εάν γίνει φυσικά:

«Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τον κορονοϊό και να τελειώσει όσο πιο γρήγορα αυτή η ιστορία χωρίς να χάσουμε άλλους συνανθρώπους μας. Εξάλλου το ποδόσφαιρο είναι απλά ένα παιχνίδι μπροστά στην ανθρώπινη ζωή.

Αν με το καλό ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα θα έχει επηρεαστεί πάρα πολύ η φυσική και η ψυχολογική κατάσταση των ποδοσφαιριστών. Ωστόσο η ποιότητα, το πάθος και η δίψα για νίκη δεν σβήνουν ποτέ!

Για αυτό, πιστεύω εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε, να στεφθούμε πρωταθλητές και να είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ.

Εύχομαι υγεία σε όλους και τις οικογένειές τους όλα θα πάνε καλά».

*φωτογραφία από το matiesstasport.blogspot.com