Ντομίνγκεθ: «Για λόγους προσωπικού και επαγγελματικού σεβασμού έφυγα από τον ΠΑΣ»

Την δική του τοποθέτηση έκανε ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα Χουάν Ντομίνγκεθ μέσω των social media στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τους φίλους της ομάδαςαφήνοντας πολλά υπονοούμενα για τον λόγο της αποχώρησης του από την ομάδα ο οποίος αναφέρει δεν ήταν οικονομικός.

Ο Ισπανός μέσος αναφέρει ότι οι λόγοι που αποχώρησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν να κάνουν με τον επαγγελματικό και προσωπικό σεβασμό της ομάδας προς το πρόσωπο του χωρίς όμως να αναφέρει κάτι περισσότερο.

Ο Ντομίνγκεθ στην ανάρτηση του αναφέρει τα εξής:

Γεια σας φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα! Είναι ώρα να πούμε «αντίο». Υπάρχουν ορισμένες λανθασμένες πληροφορίες σχετικά με τον λόγο που έφυγα και οι οπαδοί αξίζει να μάθουν τους λόγους του «αντίο». Δεν είναι σε καμία περίπτωση μια απόφαση που στηρίζεται στο οικονομικό. Είναι κάτι άλλο που έχει να κάνει με τον προσωπικό και επαγγελματικό σεβασμό, αλλά τα κοινωνικά δίκτυα δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να μιλήσω με λεπτομέρειες.

Αυτός είναι ο λόγος που θέλω να πω ευχαριστώ στους φιλάθλους, στους ανθρώπους των Ιωαννίνων και στους υπαλλήλους της ομάδας, από τους οποίους πάντα λάμβανα αγάπη, σεβασμό και υποστήριξη. Γι’ αυτόν τον λόγο πάντα θα σας έχω στην καρδιά μου. Ευχαριστώ αυτούς τους ανθρώπους για όλα, ήταν ένα ξεχωριστό κομμάτι της καριέρας μου χάρη σε όλους εσάς.

 

Πηγή:passports.gr