Ξαφνικό θέμα με Κουσκουνά – Ο λόγος που κλήθηκε σε απολογία

Ζήτημα από… το πουθενά φαίνεται πως ανέκυψε στον ΑΟΤ

Η τελευταία ηχηρή απολογία στο νομό Τρικάλων που συζητήθηκε έντονα στα στεκια της πόλης, σημειώθηκε την δεκαετία 1960-70 όταν και η διοίκηση της Δήμητρας κάλεσε τον Μπεβενίου για εξηγήσεις γιατι δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο ματς κόντρα στον ΑΟ Τρίκαλα. Η 2η ηχηρή απολογία με βάση την αξία του ποδοσφαιριστή σημειώνεται στις μέρες μας… και κυριολεκτικά προέκυψε από το «πουθενά».

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα, κάλεσε σε απολογία τον επιθετικό της ομάδας, Νίκο Κουσκουνά διότι διαφώνησε με τα λεγόμενα του προέδρου Κώστα Παρδάλη όταν ο τελευταίος πήγε στην Σωτήρα και ζήτησε τον λόγο για την εικόνα της ομάδας στο… φιλικό με το Κεραμίδι.

Ο έμπειρος φορ εύλογα αναρωτήθηκε, υπερασπιζόμενος τους συμπαίκτες του γιατί να γίνεται κριτική για ένα παντελώς αδιάφορο φιλικό ματς όπως αυτό της Κυριακής… Και μιλάμε για ένα ματς που ο ΑΟ Τρίκαλα σίγουρα δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης αλλά… μόνο κακός δεν ήταν μέχρι να γίνουν οι αλλαγές και να χαθεί ο ρυθμός.

Ευχή όλων είναι η κλήση σε απολογία να τελειώσει χωρίς παρατράγουδα διότι προκύπτουν δύο πολύ σοβαρά ερωτήματα περίπου 10 ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Εάν η διοίκηση δεν πεισθεί από την απολογία του Κουσκουνά, ποια θα είναι η επόμενη κίνησή της; Θα του δείξει την πόρτα της εξόδου; Και πως θα το δεχθεί αυτό ο Παναγιώτης Μαντζανάς ο οποίος προσφέρει από το δικό του μετερίζι; Θα έχουμε πάλι χωρίς λόγο ίντριγκες και διαφωνίες; Ερωτήματα που θα απαντηθούν άμεσα ελπίζοντας πως θα επικρατήσει η λογική…

Πηγή: goal – trikala