Ξεκίνησαν οι ανανεώσεις στην Ανατολή

Με στόχο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο της στην Γ’ Εθνική κατηγορία, η ομάδα της Ανατολής έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με έξι παίκτες από τον περσινό κορμό και αυτοί είναι οι δύο αρχηγοί Γιώργος Τσιούρης και Μιλτιάδης Γκαρτζονίκας, τα δύο μπακ Σταύρος Κίτσος και Γιώργος Φίλιος και οι μέσοι Χρήστος Σκανδάλης και Στέφανος Χαμπίμπης.

Όλοι τους πραγματοποίησαν πέρυσι μια εξαιρετική χρονιά που είχε ως αποτέλεσμα την κατάκτηση του κυπέλλου ερασιτεχνών ΕΠΣΗΠ και φυσικά με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή Βασίλη Καλτσή παρέμειναν στην ομάδα.

Ψάχνει τερματοφύλακα

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται η Ανατολή μιας και ο Κώστας Γιαννούσης (ο οποίος πρόσφερε πολλά στην ομάδα και ίσως θα έπρεπε να τον προσέξουν και ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας) αποτελεί παρελθόν μιας και επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του στο Λεωνίδιο.

Η διοίκηση έχει κάνει επαφές με τερματοφύλακες που αγωνίστηκαν σε ομάδες Α’ κατηγορίας και εντός των ημερών αναμένεται να κατασταλάξουν μιας και η προετοιμασία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 18 Ιουλίου.

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

πηγή: passports.gr