Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στον ΠΑΣ Θύελλα

Αρκετά ζεστή είναι η περίοδος στο Μοναστηράκι και τον ΠΑΣ Θύελλα.

Η ομάδα, παρά την παραφιλολογία για διοικητικά προβλήματα που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα, βρίσκεται σε σχεδιασμό για τη νέα χρονιά και σύμφωνα με πληροφορίες της διοίκησης, κάνει βήματα σταθερά για να έχει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και φέτος.

Πριν λίγες ημέρες ανανέωσε για τη νέα χρονιά ο αμυντικός μέσος Πάνος  Μακρής. Ο Μακρής που ήρθε πέρυσι τον Γενάρη στο Μοναστηράκι, «έδεσε» απευθείας με την ομάδα και έπεισε την διοίκηση τόσο με το ποδοσφαιρικό του ταλέντο όσο και με τον χαρακτήρα του, έτσι ώστε να τον εμπιστευτεί για ακόμη μία σεζόν.

Σε ρυθμούς ανανέωσης βρίσκεται και ο Άκης Στασινός, ο περσινός τερματοφύλακας όσο και ο Δημήτρης Γουρούνας, ο δεξιός οπισθοφύλακας, οι οποίοι τα έχουν βρει με την διοίκηση και απομένουν οι λεπτομέρειες για να είναι και φέτος κομμάτι του ΠΑΣ Θύελλα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο ποδοσφαιριστές θα βρεθούν με τη διοίκηση για να δώσουν τα χέρια για μια ακόμη χρονιά συνεργασίας.

 

Στόχος της ομάδας είναι να κρατήσει και τους Τζουλιάνο Ζοτάϊ και Χρήστο Μήτση, δύο εκ των κορυφαίων του ΠΑΣ Θύελλα τη χρονιά που μας πέρασε. Οι Ζοτάϊ και Μήτσης έχουν και οι δύο προγραμματισμένα ραντεβού για να κουβεντιάσουν το μέλλον τους στο Μοναστηράκι με την διοίκηση.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας δηλώνουν πως είναι επιτακτική ανάγκη να βρίσκεται τόσο ο νεαρός μέσος Ζοτάϊ όσο και ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός Χρήστος Μήτσης στο ρόστερ και φέτος.

Παρελθόν αποτελούν οι Σπύρος Χαϊδάκης, Μίλτος Λιότσος και Σπύρος Μπεκατώρος. Και οι τρείς τους έμειναν ελεύθεροι από την Θύελλα και δε θα βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή Κου Στασινού και του βοηθού του Κου Μπενέκου.

Ο ΠΑΣ Θύελλα όμως ετοιμάζεται να πυροδοτήσει και φέτος μεταγραφική βόμβα, σύμφωνα με το δημοσίευμα του olatagoal. Και το όνομα της «βόμβας» δεν είναι άλλο από αυτό του Αποστόλη Τσιούνη. Ο πρώτος σκόρερ και πρωταθλητής της Α ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας τη χρονιά που μας πέρασε, έχει δεχθεί πρόταση από την ομάδα του Μοναστηρακίου και αναμένεται ραντεβού με τη διοίκηση της Θύελλας για να δοθεί μία τελική απάντηση.