Οδυσσέας Νυδριού-ΠΑΣ Πρέβεζα 0-1: Το «καθάρισε» ο Γκίνι

Την εντός έδρας ήττα γνώρισε ο Οδυσσέας Νυδριού από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Πρέβεζα με σκορ 0-1 και έτσι οι “κιτρινόμαυροι” σε συνδυασμό με την ήττα του Λούρου στους Σφακιώτες από τον Πανλευκάδιο, ανέβασαν τη διαφορά από τον 2ο Λούρο στο +5.

Με δέκα έπαιζαν για περίπου μια ώρα οι γηπεδούχοι. Ο Γκίνι έδωσε το τρίποντο τον ΠΑΣ Πρέβεζα.

Χωρίς πολλές φάσεις το πρώτο μέρος τελείωσε χωρίς σκορ, με το παιχνίδι να πηγαίνει στη δύναμη και τον ΠΑΣ Πρέβεζα να έχει ένα σουτ στο οριζόντιο δοκάρι από τον νέο απόκτημα της τον Κατσαρό, αλλά και με τις αριθμητικές ισορροπίες να έχουν αλλάξει, καθώς οι γηπεδούχοι έμειναν με παίχτη λιγότερο λόγω της δεύτερης κίτρινης κάρτας του Ζάτσε.

Στην επανάληψη, οι παίχτες του Αλέξη Βλασσόπουλου είχαν σαν κύρια απειλή δύο μακρινά σουτ του Χατζή, ενώ στο απέναντι πάγκο, οι παίχτες του Βασίλη Ξανθόπουλο είχαν 2-3 καλές στιγμές με Γεωργίου και Σταματέλο, όμως πίεσαν αρκετά το τελευταίο 20λεπτο, εκμεταλλευόμενοι των παίχτη παραπάνω και η λύτρωση των κιτρινόμαυρων ήρθε από ένα κόρνερ, όταν ο Δημουλιάς γύρισε παράλληλα με το τέρμα και ο Γκίνι με πολύ κοντινό πλασέ έγραψε το 0-1, που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Οδυσσέας Νυδριού (Βλασσόπουλος): Σκιαδάς, Μανωλίτσης, Μακρυμανώλης(70΄ Ναζεράι), Καταγής, Γεωργάκης, Βουλγαρίδης(88΄ Ζουριδάκης), Θειακός(78΄ Γαζής), Μουρεχίδης, Μονόλιθος(60΄ Κτενάς), Ζάτσε, Χατζής.

ΠΑΣ Πρέβεζα (Ξανθόπουλος): Καραπιπέρης, Γκίνη, Γεωργίου(90΄ Ντιό), Δήμας, Ιασωνίδης, Σκαμνέλος, Τσάλα, Ελέζι(82΄ Σπανός), Τριάντος, Μπόμπορης(48΄ Σταματέλος), Κατσαρός(70΄ Δημουλιάς)

πηγή: lefkadasportnews.gr