Οι πιθανοί αντίπαλοι της πρωταθλήτριας ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς απομένουν 4 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί, ωστόσο, η ΑΕ Γραμμοχωρίων εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο για 2η φορά στην 37χρονη ιστορία της. Ωστόσο, όμως, για πρώτη φορά, σύμφωνα με την προκήρυξη θα υποχρεωθεί να δώσει αγώνες μπαράζ με πρωταθλητές άλλων έξι Ενώσεων (τρία εντός και τρία εκτός έδρας), προκειμένου να τερματίσει στην προνομιούχο τριάδα και να ανέλθει στην Γ’ Εθνική.

Σύμφωνα με την αρχική προκήρυξη των Μπαράζ Πρωταθλητών της ΕΠΟ η ΕΠΣ Καστοριάς θα συμμετέχει – όπως και πέρσι – στον 3ο όμιλο με τις Ενώσεις ΕΠΣ Κέρκυρας, Ηπείρου, Θεσπρωτίας, Άρτας, Πρέβεζας/Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας.

Όπως είναι φυσικό, τα πρωταθλήματα των υπόλοιπων Ενώσεων είναι σε εξέλιξη και πλησιάζουν και αυτά προς την λήξη τους. Ας δούμε όμως, τους πιθανούς έξι αντιπάλους των υπόλοιπων Ενώσεων, της ΑΕ Γραμμοχωρίων κατά την διαδικασία των αγώνων μπαράζ πρωταθλητών.

Από τις επτά Ενώσεις που θα συμμετέχουν στον 3ο όμιλο των μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ, μόνο η ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και η ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ έχουν αναδείξει και μαθηματικά τους πρωταθλητές.

Συγκεκριμένα, στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, πρωταθλητής και μαθηματικά αναδείχθηκε ο Παναγρινιακός 57β., έναντι 47 του ΑΟ Ρηγανά.

Στην ΕΠΣ Ηπείρου απομένουν 7 αγωνιστικές για την λήξη του πρωταθλήματος, όπου τρεις ομάδες διεκδικούν τον τίτλο. Πρόκειται για την Θύελλα Ελεούσα 61 β., τον ΑΟ Ανατολής 60 β. και τον Αγροτικό Καστρίτσα 59 β.

Στην ΕΠΣ Θεσπρωτίας διεξάγονται play off ανόδου, με τον Άρη Φιλιατών να έχει σημαντικό προβάδισμα 30 β., έναντι 24 της ΑΕ Νέας Σελεύκειας.

Στην ΕΠΣ Κέρκυρας απομένουν 5 αγωνιστικές για την λήξη, όπου τρεις ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα. Πρόκειται για την Αναγέννηση Περιβολίου 51 β., τον ΟΦ Αγ. Ματθαίου 49 και τον Όλυμπο Κέρκυρας 47 β.

Στην ΕΠΣ Άρτας απομένουν 3 αγωνιστικές για την λήξη του πρωταθλήματος και την άνοδο διεκδικούν η Δόξα Άρτας 50 β. και ο ΠΑΣ Ανέζα 49 β.

Στην ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας την επόμενη εβδομάδα ξεκινάνε τα play off, με διεκδικητές τις ομάδες : Αμβρακικός Βόνιτσας, Απόλλων Πάργας, Ερμής Καναλίου και Θρίαμβος Λούρου.

πηγή: sentranews.gr