Οι σκόρερ της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

Της….ανατροπής είχαμε στους αγώνες της 14ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, καθώς είχαμε 3 ανατροπές, ενώ και δύο παιχνίδι γύρισαν…δύο φορές νικητή.

Μια αγωνιστική, που σημαδεύτηκε με τον τραυματισμό του Κυριακίδη (Βόνιτσα) που πήγε στο νοσοκομείο και με τον τραυματισμό του Πολίτη (Νυδρί), που έχασε τις αισθήσεις του την ώρα του παιχνιδιού με τον Απόλλων Πάργας, αντικαταστάθηκε και δεν είναι κάτι σοβαρό.

Μια αγωνιστική πολύ εντυπωσιακή αν μη τι άλλο, με τον Απόλλων Πάργας να γλιτώνει τη “γκέλα” στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, αγωνιζόμενη με 10 παίχτες και αφού πρώτα, είδε το 0-2 να γίνεται 3-2, έμεινε στην κορυφή και διατήρησε το +2. Η Φιλιππιάδα, γύρισε το παιχνίδι εντός έδρας με τη Βόνιτσα, με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και αγωνιζόμενη με 10 παίχτες και αυτή, έκανε το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου. Ενώ, Λούρος, είδε την Πλαγιά να μπαίνει μπροστά στο σκορ με τον 1ης σκόρερ τον Σταμουλάκη, όμως πριν το ημίχρονο γύρισε την κατάσταση υπέρ του με το Ζάκκα να επιστρέφει στα γκολ και “καθάρισε” με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με 3-1, αν και περίμεναν, διαφορετική εξέλιξη στο Νυδρί, για να μειώσουν τη βαθμολογία.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζας, νίκησε εύκολα τον Ωρωπό με τον Τριάντο να σκοράρει δις και τον Σιδέρη να επιστρέφει στα γκολ. Όπως στα γκολ επέστρεψε και ο Ντόκος της Αγιάς, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη η ομάδα του, με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού να παίρνει ένα σπουδαίο “τρίποντο”. Τέλος, εύκολα ξεπέρασε και ο Πανλευκάδιος το εμπόδιο του ΑΟ Μύτικα, με τον αρχηγό του, Κέβιν Κουμπή, να σκοράρει τα δύο από τα τρία τέρματα που πέτυχε η ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη στο 3-0.

Οι σκόρερ των ομάδων στις 14 πρώτες αγωνιστικές:

ΑΟ Μύτικας| Μιχάλης 5, Ντόντης 2, Σπυρόπουλος 1, Γερασίμου 1, Ντιό 1, Παππάς 1.

Αετός Αγιάς| Ντόκος 9, Φίλιος 5, Παππάς 2, Λάμπρου 2, Γκόγκος 2, Ζήσης 2. Τζίμας Ι. 1, Βέκιος 1.

Απόλλων Πάργας| Παπαρούνας 7, Γεωργάκης 6, Γκόλιας 5, Τουρμούσογλου 4, Κουλούρης 3, Ιωακειμίδης 3, Διαμαντής 3, Αναστασίου 3, Σαιντί 2, Λαγός 1, , Πάκος 1, Βασιλείου 1**.

Πανλευκάδιος| Κόκκαλης 5, Βεργίνης 3, Μάουρο Μοράλες 3, Κουμπής 2, Μπαλί 1, Τερζία 1, Νάστος Σ. 1

ΠΑΣ Πρέβεζας| Σιδέρης 11, Μπαρλαγιάννης 7, Γιόχανσεν 4, Τριάντος 3, Βασιλείου 2**, Σαλέχ 1,Τσάτσος 1, Στεμπάρης.

ΑΟ Πλαγιάς| Σταμουλάκης 6, Μωραίτης Β. 4, Φερεντίνος 3 , Καλογεράκης 1

Αμβρακικός Βόνιτσας| Φέτσης 4, Σταύρου 4, Ορφανός 4, Κυριακίδης 2, Μπατμάς 1, Βασίλας 1, Σπανός 1, Καταγής Γ.

Δόξα Ωρωπού|Κολιός Ν. 6, Κολιός Α. 2, Κονάκης 1, Παππάς 1, , Γκολάκος 1*, Μαντούσης 1

Εθνικός Φιλιππιάδας| Τσιάπι 4Σιδηρόπουλος 3, Λάκκας 3, Μπεζεβέγκης 2, Χούσος 2, Παππάς 1, Σταμούλης 1, Δημουλάς 1, Χριστογιάννης 1,, Γυφτοκώστας 1.

Θρίαμβος Λούρου| Γκολάκος 8*, Κολιός 4, Γεωργίου 5, Ζάκκας 5, Λαμπρούσης 3, Κούσης 2, Πρέντζας 2, Δάσκαλος 1, Μπόμπορης 1, Λάππας 1, Μαργώνης 1.

Κεραυνός Θεσπρωτικού| Νικολαίδης 5, Μπόμπορης 3, Πανούσης 2, Μαργαρίτης 1, Τιότσος 1, Παφίλας 1, Ντάφλος 1, Σιώρος 1, Δημουλιάς 1, Ζήκας.

Οδυσσέας Νυδριού| Βρεττός Τ.4, Γεωργάκης 3, Ζάτσε 3, Σκέμπι 3, Γαζής Ν. 3, Καρελής 2, Γαζής Σαβ 2, Κοντοπρίας 1, Καταγής Λ 1., Κτενάς 1, Καρτάνος 1, , Rrapaj 1, Βάννας 1.

* Ο Γκολάκος έχει πετύχει γκολ με δύο ομάδες, 1 με Δόξα Ωρωπού και 8 με Θρίαμβο Λούρου.

** Ο Βασιλείου έχει πετύχει 2 γκολ με ΠΑΣ Πρέβεζα και 1 γκολ με Απόλλων Πάργας.

πηγή: lefkadasportnews.gr