Ολοκληρώθηκε επιτυχώς στην Άρτα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου Ανδρών Γυναικών

Χρήστος Τσιρογιάννης: «Παρακαταθήκη για το μέλλον η άψογη διοργάνωση».

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου, Ανδρών-Γυναικών, που διοργανώθηκε στην Άρτα στις 4,5 και 6 Σεπτεμβρίου, από τον Δήμο Αρταίων, την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, την στήριξη του Ποδηλατικού Ομίλου Άρτας και την αιγίδα της ΚΕΔΕ, με τα αγωνίσματα να ολοκληρώνονται χθες.

Η διοργάνωση χαρακτηρίστηκε ως άρτια και απολύτως επιτυχημένη, από όσους συμμετείχαν και είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν από κοντά. Ο Δήμος Αρταίων ευχαριστεί εκ νέου όλους όσοι συνέδραμαν για την ασφάλεια αθλητών και θεατών και ειδικότερα τις Υπηρεσίες Καθαριότητας, τις Τεχνικές Υπηρεσίες, την Δημοτική Αστυνομία, την Ελληνική Αστυνομία, τη ΔΟΑΚ, τους πολλούς εθελοντές στους οποίους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, τους χορηγούς, τους χορηγούς επικοινωνίας, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και σε όλους εκείνους που συνέβαλαν με τον τρόπο τους.

 

Παρακαταθήκη για το μέλλον

 «Η άψογη διοργάνωση του Πρωταθλήματος είναι μία παρακαταθήκη τεχνογνωσίας για όλους εμάς, για το επίπεδο των αθλητικών διοργανώσεων που μπορούμε να φιλοξενήσουμε στην Άρτα. Και μπορούμε. Και θα προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε αθλητικά γεγονότα ακόμη μεγαλύτερης εμβέλειας στην Άρτα.

Είναι, όμως, και μια παρακαταθήκη για όλους τους Αρτινούς, που είδαν ότι στην πόλη τους μπορούν να γίνουν μεγάλα και σπουδαία πράγματα. Μια παρακαταθήκη υπερηφάνειας για την πόλη που ζούμε» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Βραβεύσεις:

Τους αθλητές στην τελευταία αγωνιστική ημέρα, βράβευσαν οι Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Στύλιος, ο βουλευτής ΚΙΝ.ΑΛ., Χρήστος Γκόκας και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νίκος Λιόντος.

Αγωνιστικό Σκέλος:

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ολοκληρώθηκε την Κυριακή με τον αγώνα αντοχής των Ανδρών, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ορεινής Ποδηλασίας 2012 Περικλή Ηλία  (ΠΣ Κρόνος) να κατακτά την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο, με χρόνο 4.02.22″, και να τον ακολουθούν με διαφορά μόλις 20», ο Στέλιος Φαραντάκης της VC Pays de Louleac, για να κλείσει το βάθρο ο νικητής της ατομικής χρονομέτρησης, Πολυχρόνης Τζωρτζάκης, του Π.Ο. Τάλως Χανίων με χρόνο 4.04.18″.

Όσον αφορά την ατομική χρονομέτρηση, της οποίας οι απονομές έγιναν χθες, θυμίζουμε ότι ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης χρίστηκε Πρωταθλητής Ελλάδος, με χρόνο 46.13″, ενώ ακολούθησαν ο Αλέξανδρος Αβδέλας του ΑΟ Αίολος με 47.48″ και ο Παναγιώτης Καρατσίβης του Π.Γ.Σ. Λάρισας με 48.50″.

Χορηγοί:

Θερμές ευχαριστίες της Δημοτικής Αρχής Αρταίων, αξίζουν σε: Νερά Κωστηλάτας, Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Κοτόπουλα Άρτας, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων Γκαρτζονίκας και Καψιώχας, IKTEO ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε., AUTODRIVER, Αγροτικός Συνεταιρισμός Philippos Flavorsεπιχείρηση Μπίζας, Τσίπουρο Γάτσιος.

Φωτογραφίες :Νάσος Τριανταφύλλου.