Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επαναληπτική ΓΣ του Εθνικού Φιλιππιάδας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Εθνικού Φιλιππιάδας , παρουσία του Δημάρχου κ. Νίκου Καλαντζή και του Πρόεδρου του Δ.Σ κ. Χρήστου Χασίδη.

Η Γενική Συνέλευση ομόφωνα ενέκρινε τον οικονομικό απολογισμό  της περιόδου 2016-2017 και τον προϋπολογισμό της επόμενης περιόδου 2017-2018.

Το λόγο έλαβαν μέλη της απερχόμενης διοίκησης , αλλά και  μέλη που διατέλεσαν στη Διοίκηση σε προηγούμενες αθλητικές περιόδους καταθέτοντας τις απόψεις τους.

Η συνεδρίαση διεξήχθη σε ενωτικό και αθλητικό κλίμα και υπήρξαν εποικοδομητικές προτάσεις για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Η Γ.Σ όρισε τον Δήμαρχο Ζηρού επικεφαλής της ομάδας διαβούλευσης για την ισχυροποίηση του νέου Δ.Σ του Εθνικού Φιλιππιάδας.

Καλούμε  όλους να συνδράμουν και να εκδηλώσουν την πρόθεση τους για συμμετοχή στο Δ.Σ του Εθνικού, με ανοικτές όλες τις θέσεις για τα αξιώματα του Δ.Σ.

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου και ώρα 8.00μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημαρχείο Ζηρού  θα κατατεθούν όλες οι προτάσεις  και είναι βέβαιο ότι θα προκύψει ένα ισχυρό Δ.Σ του Εθνικού, ανάλογο με την ιστορική του διαδρομή από το 1935 μέχρι σήμερα

Ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης

Κώστας Δημήτρης