Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο καλοκαιρινό ποδοσφαιρικό σχολείο “Korpi Football Summer School”

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το πρώτο καλοκαιρινό ποδοσφαιρικό σχολείο “Korpi Football Summer School”.

Τα παιδιά επί 4 ημέρες πήραν μέρος σε πρωινές και απογευματινές προπονήσεις στην Κανδήλα Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας, έπαιξαν φιλικούς αγώνες με τα τμήματα υποδομής της Π.Α.Ε Παναιτωλικός και της Α.Ε Πρέβεζας και αξιολογήθηκαν από προπονητές ποδοσφαίρου.

Το Korpi Football Summer School, διοργανώθηκε από την ακαδημία ποδοσφαίρου του Αίαντα Αλυζίας και τον Προπονητή Κύριο Λεκατσά Νικόλαο και συμμετείχε και η ακαδημία του ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου με 11 μικρούς αθλητές.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία ΚΟΡΠΗ και τον Διευθυντή Κύριο Αρβανιτίδη Σοφοκλή, για την προσφορά και την στήριξη στην όλη προσπάθεια. Η εταιρεία ΚΟΡΠΗ που είναι και ο μεγάλος χορηγός του camp, κάλυψε τις ανάγκες των μικρών αθλητών και των προπονητών σε νερό και ρουχισμό. Επίσης μας παραχώρησε κάδο ανακύκλωσης, ώστε να ενημερωθούν τα παιδιά για την αξία της δράσης αυτής.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κυρία Πανταζή Παναγιώτα, Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, για την κάλυψη των καθημερινών μετακινήσεων των παιδιών από το Μοναστηράκι στην Κανδήλα και πίσω.

Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών, για την αμέριστη συμπαράστασή τους και την καθημερινή τους παρουσία.

Ευχή όλων η διοργάνωση αυτή να γίνει θεσμός με περισσότερες συμμετοχές παιδιών, ομάδων και προπονητών και σε περισσότερα γήπεδα της περιοχής μας!

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ του Π.Α.Σ Θύελλα Μοναστηρακίου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ