“Οξυγόνο” για την Δόξα Ωρωπού η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, 4-2 τον Εθνικό Φιλιππιάδας

Η Δόξα Ωρωπού πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην φετινή σεζόν επικρατώντας του Εθνικού Φιλιππιάδας με 4-2.

Μια νίκη που της δίνει “οξυγόνο” και δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια που έχει μπροστά της πήρε η Δόξα  επικρατώντας με 4-2  του Εθνικού Φιλιππιάδας στον Ωρωπό.

Από την άλλη πλευρά άλλη μια ήττα σήμερα για την ομάδα του Ανδριανού Παπαδήμα και η τραγική αγωνιστική του Εθνικού Φιλιππιάδας δεν έχει τελειωμό. Δεν είναι υπερβολή αυτό που πιστεύουν σχεδόν όλοι, ότι μόνο οι φανέλες θυμίζουν αυτό το ιστορικό σωματείο.

Η ομάδα του Γιώργου Γιάννου προηγήθηκε στο 6’ με κεφαλιά του Ζέρη μετά από κόρνερ του Αντρέα Τσαλοκώστα. Ο Εθνικός ισοφάρισε στο 36΄ με σουτ του Ντανάι, και στο 51΄ ο Τσιάπη με ατομική προσπάθεια και πλάσε έκανε το 1-2 για την ομάδα του Ανδριανού Παπαδήμα.

Στο 56΄ ο κύριος Σπυράκος είδε πέναλτι σε σπρώξιμο του Δερβίλη στον Σιαπλαούρα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αντρέας Τσαλοκώστας ο οποίος έκανε το 2-2. Στο 68΄ ο Χουλιάρας με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 3-2, και στο 86΄ ο Κώστας Τσαλοκώστας με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Διαιτητής: Σπυράκος

Βοηθοί: Σίσκας-Σφονδύλη

Δόξα Ωρωπού (Γιώργος Γιάννος): Παναγιωτίδης, Δούλης (19’ Μπουσούλης, 60’  Χουλιάρας), Ναστούλης, Σιαπλαούρας, Κροκίδας Ι., Αποστόλου, Τσαλοκώστας Α. (80’ Σπυράκος), Μαντούσης, Λιάσκος (90’ Κροκίδας Χ.), Τσαλοκώστας Κ., Ζέρης.

Εθνικός Φιλιππιάδας (Ανδριανός Παπαδήμας): Μολώνης, Τσίρος, Δημητριάδης, Δερβίλης, Τσιφλίδης, Ξυλογιάννης (75’ λ.τρ. Θεοδώρου), Τσιάπη, Ντανάι, Μήτσος, Νίκου, Λάκκας.