Οριστική διακοπή, άνοδος ΑΟΤ-Ιωνικού και η κόντρα στη σύσκεψη

Διαβάστε για το τι έγινε στην σημερινή (2/6) σύσκεψη της Football League.

Αρχικά αποφάσισαν την οριστική διακοπή του Πρωταθλήματος, που σημαίνει την σίγουρη άνοδο των Τρικάλων (πρωταθλητής) αλλά και του Ιωνικού (δευτεραθλητής) στην παραπάνω κατηγορία ενώ πρόθεσή τους είναι να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα από το πρωτάθλημα της Football League.

Δεύτερον, οι δύο προτάσεις αναδιάρθρωσης που θα υποβληθούν το αυριανό (2/6) ΔΣ της Λίγκας είναι οι: α) Συγχώνευση της Super League 2 και Football League και δημιουργία νέας ενιαίας κατηγορίας χωρισμένης σε Βορρά και Νότο χωρίς να προκύψει υποβιβασμός καμίας ομάδος και β) Άνοδος οκτώ (8) ομάδων από την Football League στην Super League 2, χωρίς να υπάρξει υποβιβασμός ομάδων. Την πρώτη πρόταση κατέθεσε ο Ολυμπιακός Βόλου ενώ η δεύτερη ήταν των Τρικάλων και της Βέροιας.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του liganews.gr, κατά την διάρκεια της σύσκεψης, υπήρξε μεγάλη κόντρα ανάμεσα στον εκπρόσωπο της Νίκης Βόλου, κ. Αγγελάρα και τον εκπροσώπου του Ολυμπιακού Βόλου, κ. Μαυρονάσιο καθώς όπως επισήμανε άνθρωπος της λίγκας, κατά την διάρκεια της σύσκεψης, ο κ. Αγγελάρας δεν είναι νόμιμος εκπρόσωπος της Νίκης.