ΟΦ Αγίου Ματθαίου – ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου 1-1: Έκλεισαν την χρονιά με ισοπαλία

Οι παίκτες της κερκυραϊκής ομάδας προσπάθησαν, είχαν τις ευκαιρίες, να σκοράρουν και να πάρουν το τρίποντο, όμως στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. 
Ο ΟΦΑΜ ήταν άτυχος στο α΄ μέρος, είδε δυο φορές τη μπάλα αντί στα δίχτυα να βρίσκει τα αντίπαλα δοκάρια, ενώ δέχθηκε ένα γκολ από μια ολιγωρία στην άμυνα. Ο Γωνιάδης στο 17΄είδε τη μπάλα σε προσπάθειά του στο δοκάρι, ενώ στο 24΄ο Γ. Γραικός με βολέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 30΄ νέο δοκάρι για τους Αγιομαθήτες σε σέντρα σουτ του Κάρρα, ενώ στο 37΄ σε μια σύγχυση της άμυνας, ο Καβαλάρης με κεφαλιά έκανε το 1-1 αξιοποιώντας κόρνερ του Καταγή.
Στο β΄ μέρος ο ΟΦΑΜ είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες που δεν τις αξιοποίησε, με Γωνιάδη στο 50΄ και 89΄, με Γραικό Ι. (κεφαλιά) στο 66΄και 90΄, ενώ στο 67΄ ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι σε ανατροπή εντός περιοχής του Γραικού.
Διαιτητές: Λ. Τζόβας,  Δ. Τσαντάς, Αθ. Θανασιάς (ΕΠΣ Ηπείρου).
ΟΦΑΜ (Σάββας Σιδερόπουλος): Σκάρπος, Ταμπάκου (87΄Κατελούζος), Καρράς (57΄Μαράντζας), Παπαδόπουλος, Γραικός Κ., Σπίνουλας Σπ., Σπίνουλας Ν. (85΄Αθανασίου), Σκολαρίκης (57΄Ζωχιός), Γωνιάδης, Γραικός Ι., Γραικός Γ. (85΄ Βρυώνης).
ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου (Ηρακλής Στασινός): Καραγκούνης, Μανωλίτσης, Βασίλας, Αποστολάκης, Μπουρδούβαλης (65΄Τζαμαλής), Κτενάς (86΄ Γκόλιας), Τσούνης, Καταγής, Παρλαγιάννης, Καβαλάρης, Κοκώνης.