Δεν είχε πρόβλημα ο Αήττητος Σπάτων (0-5)

Ο Αήττητος Σπάτων  ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Τηλυκράτη Λευκάδας και πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αήττητος Σπάτων πατούσε καλύτερα στο Δημοτικό Στάδιο  Πρέβεζας, επιβάλλοντας το ρυθμό του και φτάνοντας πέντε φορές στο γκολ. Από την άλλη, ο Τηλυκράτης δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό των παικτών του Σούλη Παπαδόπουλου, γνωρίζοντας αναπόφευκτα τον αποκλεισμό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, που στο 11′ πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Μαρουκάκη. Μάλιστα, τρία λεπτά μετά, ο Ματσούκας ανέβασε τον πήχη του σκορ στο 2-0, ενώ στο 40′ ο Νικλητσιώτης διαμόρφωσε το 3-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου πέτυχε το τέταρτο τέρμα της στο 80′ με τον Σπυρόπουλο, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Ματσούκα, ενώ το τελικό 5-0 πέτυχε ο Μαρουκάκης στο 90΄+, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην πρόκριση της ομάδας του, με τα δυο του τέρματα.

Οι δυο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι, ο Αήττητος Σπάτων στο 4΄ με τον Γροντή, και ο Τηλυκράτης στο 33΄ με τον Μπαλογιάννη.

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)

Βοηθοί: Τσιλίκας (Αιτωλοακαρνανίας), Τίκας (Θεσπρωτίας)

Τηλυκράτης Λευκάδας (Τάκης Κονιδάρης): Τρανουλίδης, Πριόνας, Βασίλας (71΄Ντινόπουλος), Δημητρίου, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης, Μπαλογιάννης (58΄ Καταγής Γ.), Φέτσης, Γεωργούσης, Τόσκα (76΄Ματσίνγκος), Καταγής Σ.

Αήττητος Σπάτων (Σούλης Παπαδόπουλος): Κοκκαλάς, Μουστάκης, Κολλαράς, Χριστοφιλέας, Μάγκας (81΄Μανωλάς), Ηρακλής, Καζνέτσης, Ματσούκας (60΄Σπυρόπουλος), Μαρουκάκης, Γροντής, Νικλητσιώτης (67΄Χαντί).