Ο Αμβρακικός Βόνιτσας πέρασε από το Νυδρί, 1-3 τον Οδυσσέα

Οι φιλοξενούμενοι ήταν οι νικητές στο παιχνίδι Οδυσσέας Νυδριού με τον Αμβρακικό Βόνιτσας, για την 21η αγωνιστική και προτελευταίας στροφής του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, με την ομάδα του Τάκη Κονιδάρη, να παίρνει το “τρίποντο” με σκορ 3-1.

Ο Αμβρακικός Βόνιτσας εκμεταλλεύτηκε τις καλές του στιγμές που είχε στην αρχή κάθε ημιχρόνου, όπου και μπήκε μπροστά στο σκορ με 2-0 και στη συνέχεια το έργο του ήταν εύκολο, καθώς οι γηπεδούχοι του Χρήστου Βάννα, δεν είχαν τις απαντήσεις, αν και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 0-1, σε σουτ του Γαζή, με τους παίχτες (Καταγή και Βασίλα) των φιλοξενούμενων να διώχνουν πάνω στη γραμμή, ενώ αστόχησαν με τον Βρεττό από το σημείο του πέναλτι.

Η Βόνιτσα, άνοιξε το σκορ στο 10΄  λεπτό με σουτ του Ορφανού για το 0-1. Ο ίδιος παίκτης στο 30΄  λεπτό θα μπορούσε να είχε κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Ενώ, στο 43΄ λεπτό από κόρνερ η μπάλα έφτασε στο Γαζή Σάββα που σούταρε, αλλά τόσο ο Καταγής, όσο και ο Βασίλας, κάλυψαν πάνω στη γραμμή τον εξουδετερωμένο Τρανουλίδη και έμεινε το 0-1 που έκλεισε και το ημίχρονου.

Με τη συμπλήρωσε 5 λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο, ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους με πλασέ του Καλογερη, για το 0-2 ύστερα από ωραία προσπάθεια από δεξιά. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να μπουν ξανά στο παιχνίδι στο 68΄ λεπτό, αλλά ο Ζάτσε νικήθηκε από τον Τρανουλίδη από τα 11 βήματα, με τον τελευταίο να “νικάει” και τον Γαζή Σάββα που πήρε το ριμπάουντ.

Στο 71΄ λεπτό ο Βασιλάς με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 0-3 και κάπου εκεί το παιχνίδι έγειρε προς την πλευρά των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 73′ λεπτό  ο Καταγής Λ. με κεφαλιά μετά από φάουλ του Ζατσε μείωσε σε 1-3 και δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Οι “μπλέ” τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες καθώς στο 83΄ λεπτό αποβλήθηκε ο Νταλιάρδας.
Διαιτητής: Ζιώγας – Βοηθοί: Αναγνωστάκης – Μπακάρας

Οδυσσέας Νυδριού (Χρήστος Βάννας): Πολίτης, Βρεττός, Γαζής Ν., Καταγής, Βάννας, Καρελής, Βουλγαρίδης, Γαζής Σ., Καρτάνος(46΄ Ζάτσε), Νάστος(58΄ Σκέμπι).

Αμβρακικός Βόνιτσας (Κονιδάρης-Χαντζάρας): Τρανουλίδης, Βασίλας, Ιασωνίδης, Ιωάννου, Μπάτσος, Μπούζι(51΄ Φερεντίνος), Ορφανός(78΄ Χαιδάκης), Καλογερής(90΄ Τριαντακωνσταντής), Νταλάρδας, Μπουρδούβαλης, Καταγής.