Ο Αμβρακικός Βόνιτσας πέρασε (1-3) από το Θεσπρωτικό επί του Κεραυνού

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και συνάμα την πρώτη του νίκη για το 2022 σημείωσε ο Αμβρακικός Βόνιτσας επικρατώντας με 3-1 στο Θεσπρωτικό απέναντι στον τοπικό Κεραυνό.

Η νίκη αυτή είναι πολύ σημαντική καθώς ήρθε απέναντι σε έναν αντίπαλο που τις τελευταίες αγωνιστικές διένυε παρατεταμένη περίοδο φόρμας αποσπώντας πολύ καλά αποτελέσματα τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας.

Ο Αμβρακικός Βόνιτσας ευτύχησε να ανοίξει νωρίς το σκορ καθώς στο έκτο μόλις λεπτό της αναμέτρησης ο Καλογερής με σουτ έκανε το 0-1.

Το δεύτερο γκολ για τον Αμβρακικό Βόνιτσας ήρθε στο 19ο λεπτό με τον Σταύρου ο οποίος με σουτ έκανε το 0-2, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Το 0-3 ήρθε στο 68ο λεπτό με υπέροχο γκολ του Καλογερή για να μειώσουν οι γηπεδούχοι στο 76ο λεπτό με τον Ζήκα στο τελικό 1-3.

Διαιτητής: Ζιώγας Αθ.

Βοηθοί: Ζιώγας Αλ. – Παππάς

Κεραυνός Θεσπρωτικού (Αντώνης Κολιός): Παναγιωτίδης, Χουλιάρας, Τσιότσιος, Ντάφλος, Μπόμπορης, Ζήκας, Παφίλας (90΄ Ευθυμίου), Μαργαρίτης, Κάτσενος, Σιώρος, Δημουλιάς (46΄ Βάσσιος)

Αμβρακικός Βόνιτσας (Κονιδάρης – Χαντζάρας): Τρανουλίδης, Βασίλας, Ιασωνίδης Θ., Ιωάννου, Νταλάρδας, Μπάτσος, Μπουρδούβαλης, Ορφανός, Μπούζι, Καλογερής (75’ Καταγής), Σταύρου.