Ο Βιγιάλμπα οδηγεί τον Θεσπρωτό στην παραμονή

Ο Θεσπρωτός έφυγε με το διπλό από την Καστοριά επικρατώντας με 0-1, για την 25η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο 9΄ το πλασέ του Τσώτσου έφυγε παράλληλα από την εστία του Κράτσιου Χρ., και κατέληξε άουτ. Στο 26΄ ο Σαββόπουλος Ευαγ., απέτυχε να σκοράρει με προβολή, αφού δεν βρήκε καλά τη μπάλα. Στο 32΄ ο Δασκαλάκης πρόλαβε προ του Κυριζάκη, μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα από τα αριστερά του Σαββόπουλου Ευαγ. Στο 33΄ το πλασέ του Pernochcichi Varela πέρασε λίγο άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κράτσιου Χρ. Στο 43΄ σε σουτ του Μωυσιάδη, έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Δασκαλάκη. Στο 53΄ το σουτ του Τσάνι πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Δασκαλάκη.

Στο 49΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ, όταν το σουτ του Ράπτη πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Κράτσιου Χρ.. Στο 53΄το σουτ του Τσάνι έφυγε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Δασκαλάκη. Στο 60΄ μεγάλη ευκαιρία για την Καστοριά, όταν ο Κυριζάκης από τρία (3) μέτρα έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Δασκαλάκη. Στο 70΄ τεράστια ευκαιρία για τον Θεσπρωτό, όταν ο Βαρέλα έστειλε, από τα δύο (2) μέτρα, τη μπάλα ψηλά άουτ. Στο 77΄ ο Βιγιάλμπα, μετά από χτύπημε κόρνερ, έπιασε γυριστή κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Κράτσιου Χρ., κάνοντας το 0-1. Στο 84΄ο Ράπτης είδε την κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) του κ. Τζόβα. Στο 89΄ η γυριστή κεφαλιά του Γκέγκα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δασκαλάκη.

Σκόρερ: Βιγιάλμπα (77’)

Κόκκινη κάρτα: Ράπτης (84’)

Καστοριά: Κράτσιος, Διγκόζης, Σαββόπουλος Κυρ., Παπαγεωργίου, Τσάνι, Ιμπραήμ (65’ Πάλλας), Κυριζάκης (76’ Κωνσταντίνου), Μωυσιάδης (83΄ Αφεντουλίδης), Γκέγκας, Μανακίτσας, Σαββόπουλος Ευαγ.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Δασκαλάκης, Οικονομικός, Ορφανός, Τσώτσος, Κορακιανίτης-Κολυβάς, Παλαμούτσης, Τσιαφίτσας (46’ Ράπτης), Κουέβας (27’ Βαρέλα), Ρούσης, Ζελέκου (90’ Αποστόλου), Βιγιάλμπα.

liganews.gr