Ο Εθνικός Φιλιππιάδας πήρε το ντέρμπι κορυφής 2-1 τον Απόλλωνα Πάργας

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Πάργας στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. 

Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δυσκόλευε σε αφάνταστο βαθμό τις ενέργειες των παικτών και όσο περνούσε ο χρόνος το τερέν γινόταν όλο και πιο βαρύ!

Γενικά ήταν ένα παιχνίδι με λιγοστές καλές ευκαιρίες, με αρκετή δύναμη, με τους παίκτες σε καμιά περίπτωση να μην ξεφεύγουν από τα αθλητικά πλαίσια, τις άμυνες να πρωταγωνιστούν και τις επιθετικές γραμμές, να έχουν εμφανή αδυναμία ανάπτυξης παιχνιδιού, εξ αιτίας του αγωνιστικού χώρου!

Ο Εθνικός άρχισε καλά το ματς, παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 3΄ ο Άρης Μιχάλης με σουτ  έκανε το 1-0 για την ομάδα του Αδριανού Παπαδήμα.

Ο Απόλλων Πάργας ισοφάρισε στο 8΄ όταν ο Γκιζγκιζγιάν με σουτ και παρά την προσπάθεια του Κίτσιου πάνω στην γραμμή η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Παναγιωτίδη.

Η φάση που έκρινε το παιχνίδι έγινε στο 76′, όταν ο Χρηστογιάννης μετά από κάθετη πάσα του Νάστου με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίκτυα, κάνει το 2-1 και δίνει την μεγάλη νίκη στην ομάδα του!

Διαιτητής: Μπαΐλης

Βοηθοί: Ντόμαρης-Αναγνωστάκης

Εθνικός Φιλιππιάδας (Αδριανός Παπαδήμας): Παναγιωτίδης, Δερβίλης, Παπανίκου, Νικηφορίδης, Korreshi, Νάστος, Κίτσιος Γ., Κολιός (71΄ Καλιακάτσος), Χρηστογιάννης, Μιχάλης (87΄ Παππάς),  Μπεζεβέγκης.

Απόλλων Πάργας (Λευτέρης Βέρμπης): Ζέρης, Γόγολος, Πάκος, Διαμαντόπουλος, Γεωργίου (83΄ Bojang), Γκιζγκιζγιάν, Παππάς, Κιζίρογλου, Μηλιωνής, Σιδέρης (74΄ Βέκιος), Τσούμαλης.