Ο Θεσπρωτός με ανατροπή επικράτησε του Ολυμπιακού Β΄ με 2-1 (pics)

Ο Θεσπρωτός με ανατροπή, επικράτησε του Ολυμπιακού Β΄με 2-1 και ανέβηκε στους 16 πόντους, ενώ οι ερυθρόλευκοι έπεσαν στους 14 πόντους.

Ο Θεσπρωτός πριν από τον αγώνα τίμησε τους Ιμπαγάσα, Ανατολάκη, αλλά και την ΠΑΕ Ολυμπιακός συνολικά με πλακέτα, την οποία παρέλαβε ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Νίκος Γαβαλάς. Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και μετά από πάσα του Πινακά, ο Βοΐλης άνοιξε το σκορ στο 6′ λεπτό, κάνοντας το 1-0 για τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι έχασαν μια καλή ευκαιρία στο 16′ λεπτό, με την προβολή του Μπονίγια μετά από σέντρα του Ραμίρεζ, ενώ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, ο Κωνσταντίνου έκανε το 1-1 στο 22′ λεπτό. Ο Θεσπρωτός είχε δύο μεγάλες φάσεις στα επόμενα λεπτά, με το τετ-α-τετ του Ρομέρο στο 28′ λεπτό, με την μπάλα να φεύγει άουτ και την κεφαλιά του Βασιλάκη στο 42′ λεπτό, μετά από σέντρα του Ραμίρεζ, που την απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας Στουρνάρας. Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με 1-1.
Η πρώτη καλή φάση του δεύτερου ημιχρόνου άνηκε στους γηπεδούχους, με το σουτ του Λύγκα στο 54′ λεπτό να πηγαίνει από το οριζόντιο δοκάρι του Ολυμπιακού. Ο Πινακάς έχασε ευκαιρίες με σουτ του για τους Πειραιώτες στο 59′ λεπτό, στο 66′ λεπτό και στο 71′ λεπτό, με τον τερματοφύλακα Κίναλη να αποσοβεί τον κίνδυνο. Το σουτ του Κωνσταντίνου για τους γηπεδούχους στο 72′ λεπτό πήγε  πάνω από το δοκάρι του Στουρνάρα, με τον Μπονίγια να βάζει το πόδι του μετά από σουτ του Λύγκα και να γίνεται στο 82′ λεπτό το 2-1. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν κάποιο άλλο τέρμα, με τον Θεσπρωτό να παίρνει την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Β΄’ με 2-1.
Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κίναλης, Βαλιέντε, Ζβι, Βασιλάκης, Γκανσιέρ, Λύγκας, Κωνσταντίνου, Ραμίρεζ, Μπονίγια, Διγκόζης, Ρομέρο.

Ολυμπιακός Β (Αριέλ Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Μπα, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Λιάτσος, Χριστοφιλόπουλος, Κεραμιδάς, Νίκολιτς, Βοΐλης, Ντόη, Πινακάς.

πηγή: liganews.gr