Ο Θωμάς Κάρτσακλας για τις εκλογές της ΕΠΟ και όχι μόνο..

Με αφορμή τις εκλογές της ΕΠΟ, το PrevezaBest επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, κο Θωμά Κάρτσακλα από τον οποίο ζητήσαμε να μας σχολιάσει τόσο για τις εκλογές της ΕΠΟ όσο και για αυτές της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας. 

Για τις εκλογές της ΕΠΟ ο κος Κάρτσακλας δήλωσε τα εξής:

Οι υποψήφιοι είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις (Αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος που το 2004 κατέκτησε το EURO) από εκεί και πέρα η δεύτερη υποψηφιότητα, της τελευταίας στιγμής, είναι αυτή του Προέδρου της ΕΠΣ Βοιωτίας του κου Κώστα Νίκα.

Σε σχετική ερώτηση ποιος από τους δύο υποψηφίους θα επικρατήσει ο κος Κάρτσακλας δήλωσε : Πιστεύω θα επικρατήσει πανηγυρικά ο κος Ζαγοράκης ο οποίος είναι κοινά αποδεκτός και έχει τη στήριξη από 50 ενώσεις. 

“Από εκεί και πέρα, νομίζω πως ο κος Νίκος ίσως και να αποσύρει την υποψηφιότητά του τη τελευταία στιγμή”.

“Επίσης, να σας αναφέρω πως οι εκλογές θα διεξαχθούν ηλεκτρονικά λόγω πανδημίας και για όλους μας θα είναι μια πρωτόγνωρη διαδικασία . Από εκεί και πέρα εύχομαι να κυλήσουν όλα ομαλά, να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα και η ομοσπονδία από την επόμενη ημέρα των εκλογών να λειτουργήσει βάση των πλάνων της”.

Για τις εκλογές της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδος

Οι εκλογές της τοπικής ΕΠΣ επρόκειτο να γίνουν περί τα τέλη Μαρτίου αλλά λόγω της πανδημίας με νομοθετική ρύθμιση έχουν πάρει παράταση έως το Καλοκαίρι του 2021, οπότε και θα γίνουν.

Σε ερώτησή μας αν ο ίδιος θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την διεκδίκηση της ΕΠΣ Π-Λ, ο κος Κάρτσακλας δήλωσε πως “πράγματι θα είμαι ξανά υποψήφιος, άλλωστε το έχω ανακοινώσει και στο Διοικητικό Συμβούλιο με το οποίο καθ’όλη τη θητεία είχαμε αγαστή συνεργασία”.

Το ψηφοδέλτιο θα είναι ανανεωμένο κατά 50%, δήλωσε όλο νόημα ο κος Κάρτσακλας ! ενώ ανέφερε πως τα πρόσωπα αυτά είναι από τον χώρο του ποδοσφαίρου και αναγνωρίσιμα.

Τέλος, ο ίδιος δήλωσε “πέραν αυτών που έχουμε πράξει ως Δ.Σ. θα καταφέρουμε να πετύχουμε και κάποιους άλλους στόχους τους οποίους και θα παρουσιάσουμε στο πρόγραμμά μας”.

πηγή: prevezabest.blogspot.com