Ο Μαγκαφίνης μιλάει για τον Τσόφλιο

Ο ΜΑΓΚΑΦΙΝΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΟΦΛΙΟ:

Η πρώτη μεταγραφή του Τηλυκρατη είναι ήδη γνωστή. Για την επιλογή του επιθετικού Γιώργου Τσόφλιου μας μίλησε ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Μαγκαφίνης: “Είναι ταλαντούχους παίκτης και έχει υπάρξει επαγγελματίας στον Αστέρα Τρίπολης. Θεωρώ πολύ σημαντικό το κίνητρο που έχει για διάκριση, ενώ διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με τα “θέλω” μου. Πέρυσι αγωνίστηκε σε ομάδα που πρωταγωνιστησε, γεγονός που του επιτρέπει να βοηθήσει και τους συμπαίκτες του για να έχει η ομάδα πρωταγωνιστικό ρόλο στον όμιλο”.

Αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις ο έμπειρος προπονητής τόνισε ότι είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας και με άλλους παίκτες του περυσινού ρόστερ (πρόσφατα έγινε γνωστή η συμφωνία με τον αρχηγό Σπύρο Καταγη), ενώ όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο Τηλυκρατης κινείται με στόχο την ολοκλήρωση μεταγραφής μεσοαμυντικού ποδοσφαιριστή.

Ο Δημήτρης Μαγκαφινης, πάντως, επανέλαβε για μια ακόμα φορά ότι “δεν χρειάζεται βιασύνη για τον σχηματισμό του ροστερ”, αναφέρθηκε στην ανάγκη πραγματοποίησης μεταγραφών “που να έχουν ουσία” και στάθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ αυτού και της διοίκησης, γεγονός πολύ σημαντικό όπως υποστήριξε για να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα.

Γιώργος Δευτεραίος