Ο Ναυπακτιακός 1-0 τον Παναιγιάλειο με Νιφορόπουλο στο 94′!

Σπουδαίο τρίποντο για τον Ναυπακτιακό Αστέρα απέναντι στον Παναιγιάλειο με χρυσό γκολ του Νιφορόπουλου στις καθυστερήσεις του αγώνα. Το παιχνίδι διεξήχθη στα πλαίσια της 4ης Αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής στο Παπαχαραλάμπειο Εθνικό Στάδιο.

Χωρίς μεγάλες ευκαιρίες και με κακό ρυθμό η αναμέτρηση, με πολλά λάθη και φάουλ εκατέρωθεν. Όμως, μία στιγμή αρκούσε για το Ναυπακτιακό και αυτή ήρθε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με το Νιφορόπουλο με ωραία ατομική προσπάθεια να ντριπλάρει τον αντίπαλο αμυντικό, να συγκλίνει στην περιοχή και με συρτό σουτ να ‘κερδίζει’ τον Ιωαννίδη.

Κακό ποιοτικά πρώτο ημίχρονο, με το Ναυπακτιακό να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά όχι και το καθαρό μυαλό για να δημιουργήσει μεγαλύτερους κινδύνους στα καρέ του Παναιγιαλείου στις περιπτώσεις που μπορούσε να απειλήσει. Πολλά λάθη και για τις δύο ομάδες στο πρώτο μισάωρο του αγώνα με την γηπεδούχο ομάδα να απειλεί άλλοτε με μακρινά σουτ που δεν δημιουργούσαν κίνδυνο στην εστία του Ιωαννίδη είτε με αδύναμα σουτ μέσα από την περιοχή τα οποία έκαναν εύκολη την δουλειά του αντίπαλου γκολκίπερ.

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να βρουν ρυθμό από τα συνεχόμενα φάουλ. Ο Ναυπακτιακός προσπαθούσε να ‘κάνει’ αυτή παιχνίδι και να είναι αυτή που θα δημιουργήσει όμως η ομάδα του Φάνη Γκέκα ήταν ‘συμπαγής’ στην αμυντική λειτουργία. Πρώτη κλασσική ευκαιρία ήρθε στο 67′ με το Νιφορόπουλο να περνάει κάθετη μπαλιά στον Μενσά ο οποίος θα σουτάρει με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Η μοναδική ευκαιρία του Παναιγιάλειου ήρθε στο 73ο λεπτό με τον Λιάτο να πιάνει το σουτ και τον Μένιο να αποκρούει και να αποχωρεί σε κόρνερ. Στο 86′ ο Αστέρας θα χάσει κι αυτός ευκαιρία να προηγηθεί σε μία στιγμή αδράνειας στην περιοχή του Παναιγιάλειου με τον νεοεισελθόντα Πατρώνη να μην πιάνει καλά το σουτ από κοντά και η μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

Το “χρυσό” γκολ θα έρθει στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με το Νιφορόπουλο με ωραία ατομική προσπάθεια να ντριπλάρει τον αντίπαλο αμυντικό, να συγκλίνει στην περιοχή και με συρτό σουτ να ‘κερδίζει’ τον Ιωαννίδη και να χαρίζει σπουδαία νίκη στην ομάδα της Ναυπάκτου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ναυπακτιακός Αστέρας: Μένιος, Μπατσής , Καλαμπόκας (86′ Λίτσος), Γιαννόπουλος (76′ Πατρώνης), Αργυρόπουλος, Μαχαίρας, Γιαννιώτης (67′ Χριστόπουλος), Παλαιοπάνος, Καψάσκης (86′ Μακρής), Μενσά (76′ Ναουμίδης), Νιφορόπουλος

Παναιγιάλειος: Ιωαννίδης, Πλατυκώστας, Χατζηαντωνίου, Αφούση Σ. (54′ Κρεμμίτσας), Σπίντζος, Αφούση Α., Μακρίδης, Βλαχόπουλος (89′ Βαλιάνος), Λιάτος, Ψωμάρας, Σκούτας (90′ Ροδόπουλος)

πηγή: nafpaktianews.gr