Ο Πανλευκάδιος, 1-0 τον ΠΑΣ Πρέβεζα με γκολ του Κόκκαλη

Στην 20η αγωνιστική Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ο Πανλευκάδιος υποδέχτηκε στο Δημοτικό Στάδιο Πλατών Γρηγόρης τον Πας Πρέβεζα και κατάφερε να πάρει την νίκη με 1-0.

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές ευκαιρίες και καλές στιγμές οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αρπάξουν την νίκη στο (85′), με τον Κόκκαλη να νικά τον Κώτση σε τετ α τετ.

Ήταν ένα αργό παιχνίδι με πολλά λάθη και από τις δυο ομάδες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο έγιναν πιο επιθετικές με τους φιλοξενούμενους να βασίζονται στις αντεπιθέσεις, όμως με την ομάδα της Λευκάδας να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα με ωραία ανάπτυξη παιχνιδιού και υπέροχη σέντρα από τα δεξιά, με τον επιθετικό του Πανλευκάδιου να δείχνει ψυχραιμία μέσα στην περιοχή και να χαρίζει την νίκη στην ομάδα του.

Ο Πας Πρέβεζα παρά την ήττα κράτα την τρίτη θέση στην βαθμολογία, αλλά να θέλει να ξεχάσει γρήγορα το παιχνίδι, από την άλλη ο Πανλευκάδιος ανέβηκε στους 34 βαθμούς έπειτα από την ολοκλήρωση της αγωνιστικής.

Διαιτητής: Σπυράκος

Βοηθοί: Πάτσης – Παναγιώτου

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Κοντογιώργης Ι., Τσιάβος, Σουλιώτης, Νάστος, Κερασοβίτης, Μπαλί, Κοντογιώργης  Δ., Μεϊντάνης (78΄ Κούτσικος), Κόκκαλης (90΄ Φιλίππου), Perez (84΄ Θεοχάρης), Κουμπής.

ΠΑΣ Πρεβεζα (Άγγελος Μπέκας): Κώτσης, Ράμμος, Κώστας, Βάλβης, Τουλκερίδης, Τριάντος, Σιδέρης, Πόποτας (75΄ Κούτρας), Johansen, Μπαρλαγιάννης, Στεμπάρη.