Ο ΠΑΣ Πρέβεζα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του (Φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 στο ξενοδοχείο Margarona Royal στην Πρέβεζα, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΑΣ Πρέβεζα, παρουσία επώνυμων και ανώνυμων φίλων της ομάδας.

Οι “κιτρινόμαυροι” κατακτούν πρωτιές και στο γλέντι, καθώς η εκδήλωση εξελίχθηκε σε μία γιορτή που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες, με το κέφι να χτυπά… πρωτάθλημα, συντροφιά με τις μουσικές και το τραγούδι της ορχήστρας “ΑΚΡΙΟΝΙΟΙ”.

Στην αρχή της εκδήλωσης προβλήθηκαν εικόνες και πλάνα από ιστορικές εποχές του παρελθόντος του ΠΑΣ, σε ένα βίντεο που επιμελήθηκε ο Γ. Νικολαϊδης.

Στη συνέχεια σύντομο χαιρετισμό έκανε ο Πρόεδρος του ΠΑΣ Πρέβεζα Γιώργος Μπόκιας, ενώ ακολούθησαν ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης, ο προπονητής του σωματείου Βασίλης Ξανθόπουλος και ο περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου Περικλής Βασιλάκης.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα βράβευσε επίσης για την προσφορά τους στο σύλλογο το Δημοσθένη Ζάμπα, τον Αντιπεριφερειάρχη Στράτο Ιωάννου και το Χρυσό Χορηγό της ομάδας Παναγιώτη Κώνστα.

Ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομος ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ενώ στο περιθώριο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος αγορά, όπου μοιράστηκαν πλούσια δώρα όπως ποδήλατο, ψηφιακή τηλεόραση, κράνος, αφυγραντήρας, καφετιέρα, πλυστικό μηχάνημα πίεσης.

Τυχερός της βραδιάς από το ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν ο Κώστας Δημουλιάς.