Ο ΠΑΣ Πρέβεζα πέρασε από τους Σφακιώτες, 0-1 τον ΑΟ Καρυάς

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα πέτυχε μια τεράστια εκτός έδρας νίκη, επικρατώντας του ΑΟ Καρυάς με 1-0 με χρυσό σκόρερ τον Κώστα Δημουλιά.

Ο έμπειρος μέσος πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 70ο λεπτό και δεκατρία λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ με όμορφο σουτ κι έδωσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στον ΠΑΣ Πρέβεζα, ο οποίος  επέστρεψε στις νίκες.

Με το ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου, το παιχνίδι είχε πολύ υψηλό ρυθμό με τις δυο ομάδες να ψάχνουν το γρήγορο γκολ .  Αν και σημειώθηκαν αρκετές επικίνδυνες ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές δεν άλλαξε κάτι στο σκορ και το ημίχρονο έληξε με ανέπαφες εστίες.

Στο δεύτερο μέρος ο χρόνος και το αποτέλεσμα αυτό πίεζε αρκετά τους φιλοξενούμενους με τον Ξανθόπουλο να ψάχνει νέες λύσεις από τον πάγκο του. Από την άλλη η αμυντική λειτουργία  του ΑΟ Καρυάς ήταν εξαιρετική. Στο 83′ ο Δημουλιάς με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα αριστερή γωνία του Τρόκα και έκανε το 0-1.

Παρά την ήττα για τον ΑΟ Καρυάς η ομάδα έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην καλύτερη μέχρι τώρα ομάδα, τουλάχιστον βαθμολογικά.

Διαιτητής : Φραγκούλης Π.

Βοηθοί: Κώστης Θ. – Ντούσκος Σ.

ΑΟ Καρυάς (Άρης Φερεντίνος): Τρόκα, Θεράπος,Δραγούτας, Ρεκατσίνας , Σάντας, Κτενάς, Καλογερής, Παπακυριαζής (86′ Μπείνας), Σκέμπι, Perez Morales ( 80′ Παπάς), Καλογερής Σ.(55′ Πολίτης).

ΠΑΣ Πρέβεζας(Βασίλης Ξανθόπουλος): Καραπιπέρης, Elezi (88′ Σπανός), Γεωργίου(90′ Κάτσαρος), Δήμας, Ιασωνίδης, Σκαμνέλος, Σταματέλος (70′ Δημουλιάς), Τσάλα, Τριάντος,Μπόμπορης, Γκίνι(79′ Diaw).