Ο Ρόβας με χατ-τρικ «καθάρισε» για τον Αλμωπό Αριδαίας στην Ηγουμενίτσα

Ο Αλμωπός Αριδαίας νίκησε εκτός έδρας τον Θεσπρωτό με 3-0 και ανέβηκε στους 30 πόντους (7η θέση), με την ομάδα από την Ηγουμενίτσα να παραμένει στους 24 πόντους (10η θέση).

Ο Θεσπρωτός ξεκίνησε καλύτερα και είχε ευκαιρίες με το σουτ του Βασιλάκη στο 3′ λεπτό και του Κωνσταντίνου στο 4′ λεπτό αντίστοιχα, με τον Αλμωπό Αριδαία να κάνει το 1-0 στο 5′ λεπτό με τον Ρόβα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια φάση με τον Ρόβα στο 9′ λεπτό, ενώ ο Θεσπρωτός έκανε μια ευκαιρία με το σουτ του Κωνσταντίνου στο 16′ λεπτό. Ο Ρόβας πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ στο 22′ λεπτό, κάνοντας το 2-0 και δίνοντας στην αναμέτρηση νέο αέρα. Στο 32′ λεπτό, οι γηπεδούχοι είχαν ένα μακρινό σουτ με τον Βαλιέντε, με την μπάλα να περνάει άουτ, αλλά και οριζόντιο δοκάρι με τον Βασιλάκη στο 40′ λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργούση. Ο αγώνας είχε μικρές ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά, με το σκορ του ημιχρόνου να παραμένει στο 2-0 για τον Αλμωπό Αριδαίας.

Ο Αλμωπός Αριδαίας ξεκίνησε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ρόβα να κάνει χατ τρικ και να πετυχαίνει το 3-0 στο 58′ λεπτό. Πιο χαλαρός ήταν ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο με λιγότερες φάσεις. Στο 80′ λεπτό, ο Θεσπρωτός, είχε ένα σουτ του Σαραντίδη, με τον τερματοφύλακα Ντόκιτς να διώχνει σε κόρνερ. O Aλμωπός Αριδαίας νίκησε εκτός έδρας τον Θεσπρωτό με 3-0.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Βασιλάκης, Στεργίου (70′ Μαρτίνεζ), Γκανσιέρ (46′ Μπονίγια), Ντι Αλέσιο, Ζιώγας (70′ Πατσέκο), Γεωργούσης (46′ Ρομέρο), Κωνσταντίνου (46′ Γώγος), Σαραντίδης, Ραμίρεζ, Βαλιέντε.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Σουλιώτης (61′ Ρουσσάκης), Γιαλαμούδης, Κολλαράς, Σέχου, Πέττας, Ζαχαρός (68′ Πατσιαβούρας), Γιουκούδης (75′ Μπακουτσής), Πρίκας (75′ Ρίβας), Τριανταφυλλάκης (61′ Κέρθι), Ρόβας.

πηγή: liganews.gr