Ο Τηλυκράτης άφησε δύο βαθμούς στον Παραπόταμο, 1-1 με τον Αστέρα

Νέα σοβαρή βαθμολογική απώλεια για τον Τηλυκράτη στην 18η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, καθώς έμεινε στο 1-1 εναντίον του Αστέρα στον Παραπόταμο. 

Πολύτιμους βαθμούς άφησε στον Παραπόταμο ο Τηλυκράτης απέναντι στον Αστέρα με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 για την 18η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κι έμεινε στη 2η θέση της κατάταξης με 34 βαθμούς έναντι 36 του Μακεδονικού Φούφα που φιγουράρει μόνος πρώτος μετά το 3-0 κόντρα στην ΑΕΠ Καραγιαννίων.

Ο Αστέρας Παραποτάμου προηγήθηκε στο 10ο λεπτό με τον Πανταζή, και ο Τηλυκράτης ισοφάρισε στο 51΄ με τον Περιστέρη.

πηγή+photo: theball.gr

Πολύ δύσκολα έβαλε ο Παραπόταμος στον διεκδικητή του τίτλου στον 3ο όμιλο Τηλυκράτη, υποχρεώνοντάς τον σε οδυνηρή ισοπαλία που τον έριξε από την κορυφή.Μετά από φαρμακερό χτύπημα κόρνερ του Πάνου Πανταζή και παρεμβολή του Χριστόδουλου Πανταζή με το στήθος, ο Αστέρας βρέθηκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 10ο λεπτό. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική (μετά το 1-1 στη Λευκίμμη) που ο μέσος του Παραποτάμου βρίσκει το δρόμο προς το γκολ.

Οι γηπεδούχοι όχι μόνο δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα στο α΄μέρος, αλλά χάρη στην εξαιρετική τους αμυντική λειτουργία που υποχρέωσαν σε πολλά γεμίσματα και σέντρες την ομάδα της Λευκάδας, ενώ συχνά πραγματοποιούσαν επισκέψεις στα καρέ του Καραγκούνη.

Ο Τηλυκράτης είχε τελικά την ευτυχία να ισοφαρίσει νωρίς νωρίς στο β΄μέρος, με τον Περιστέρη στο 51΄ να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα, μετά από προσπάθεια του Πάντου να απομακρύνει τη μπάλα.

Οι λευκαδίτες απέκτησαν την εδαφική υπεροχή από εκεί κι έπειτα και άσκησαν πίεση, χωρίς όμως να βρουν τους διαδρόμους προς την εστία των κυανόλευκων για να προκαλέσουν σημαντικούς κινδύνους τον Πάντο, πέρα από δυο-τρεις στιγμές στο τελευταίο δεκάλεπτο, αφού το συγκρότημα του Σπύρου Παππά παρουσίασε υποδειγματική συνοχή.

Στις μεγάλες φάσεις που δημιούργησε ο Τηλυκράτης, οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να φανούν εύστοχοι μπροστά στα καρέ του Αστέρα, με τον αγωνιστικό χώρο πάντως να μη βοηθά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών δύο ομάδων.

Αστέρας Παραποτάμου (Παππάς): Πάντος, Μπάρκας, Π.Πανταζής, Σουλιώτης, Μητσέλος, Κώτσιας, Πασχάλης, Παπανδρέου, Γκόλιας, Χ.Πανταζής, Γιαννακός (87΄ Γιαννακός)

Τηλυκράτης (Παντζιαράς):Καραγκούνης, Τσελάι (86΄Γεωργάκης), Καταγής Σ. (46΄Βασίλας), Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Πετράκος, Περιστέρης (72΄Καταγής Γ.), Κτενάς, Γραμματικόπουλος, Γκίκα (60΄Καββαδίας), Φέτσης.