Πέραμα: Συνεχή δουλειά για να έρθουν τα αποτελέσματα (video+photos)

Μια ακόμη ομάδα με ιστορία στο χώρο του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου είναι η Προοδευτική Περάματος.

Το Πέραμα που έχει συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια όμως προσπαθεί να βρει την παλιά του αίγλη και να έχει ρόλο πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει.

Πέρυσι η Προοδευτική τερμάτισε στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα, κάνοντας μια καλή γενικά χρονιά, αφού στόχος της ομάδας ήταν η παραμονή στην κατηγορία.

Για την φετινή σεζόν οι στόχοι δεν έχουν αλλάξει (για να μπει ο πήχης ψηλά χρειάζονται και οι ανάλογες οικονομικές θυσίες, κάτι που αυτή τη στιγμή το Πέραμα δεν μπορεί να το κάνει), με την παραμονή να είναι ο βασικός στόχος και από εκεί και πέρα η όσο το δυνατόν καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Αποστόλης Τόλης: «Με συνεχή δουλειά, να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Ο προπονητής της Προοδευτικός Αποστόλης Τόλης , μιλώντας στον «Πρωινό Λόγο» αναφέρθηκε ότι η ομάδα του προσπαθεί να δημιουργήσει ένα σύνολο νεαρών ως επί το πλείστον ποδοσφαιριστών, που θα μπορέσουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

«Εμείς σαν τεχνικό τιμ, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τις προυποθέσεις, ώστε αυτοί οι παίκτες που είναι στην ομάδα, με την πάροδο του χρόνου και με τις ανάλογες προπονήσεις και τα παιχνίδια που θα έχουν στα πόδια τους, να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε στο τέλος του πρωταθλήματος όσο πιο ψηλά ,μπορούμε στον βαθμολογικό πίνακα. Αποκτήθηκαν παίκτες με προσωπικότητα και με το υπάρχον υλικό, θα δουλέψουμε για να δημιουργήσουμε μια ισχυρή και δυνατή ομάδα».

Το πάρε-δώσε της Προοδευτικής

Αρκετές ήταν οι αλλαγές στο ρόστερ του Περάματος αφού παρελθόν αποτελούν από την ομάδα οι Γκουγιάννος Α., Δούβλης, Κοτσίνας, Βλαχιώτης, Στάθης, Γκέρι, Κίτσιος, ενώ ο Ευαγγελίδης πέρασε την σχολή διαιτησίας και θα παίξει τη νέα χρονιά ως διαιτητής.

Στον αντίποδα αποκτήθηκαν οι Παίδαρος (Σερβιανά), Αλεξάνδρου (Κρύα), Κουκλίδης (Κρύα), Διονάτος (Κρύα), Πεχλιβάνης (Κρύα), Ζήσης Χ. (Μουσιωτίτσα), Μπάγιας (Μουσιωτίτσα), Τζάλλας (Μουσιωτίτσα), Μαργώνης (Μουσιωτίτσα), Φαρμάκης (Ρωμανό), Ζήσης Φ. (Κουτσελιό), Χατζηστεργίου (Αετορράχη), ενώ προωθήθηκαν από την ακαδημία οι νεαροί Παπαιωάννου, Κούρτης και Μπάγιας.

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ (Αναδημοσίευση από “Πρωινό Λόγο”)