Πέρασαν από την Άρτα τα Χανιά

Στη δεύτερη θέση σκαρφάλωσαν τα Χανιά χάρη στο διπλό (1-2) στην έδρα του Καραϊσκάκη στην Άρτα για την 27η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League 2.

Η ομάδα των Χανίων βέβαια έχει και τρία ματς περισσότερα από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, με την ομάδα της Άρτας να παραμένει στο όριο της διακεκαυμένης ζώνης. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 14′ με το γκολ του Βασιλόγιαννη, ο οποίος με σουτ έγραψε το 0-1. Η ομάδα της Άρτας κατάφερε να ισορροπήσει γρήγορα και να φτάσει τελικά στην ισοφάριση στο 26′ όταν ο Ντοναλντόνι έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη για το 1-1. Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρχαν μεγάλες στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, αλλά στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία τα Χανιά βρήκαν το δεύτερο γκολ και πήραν τη νίκη. Στο 81′ ο Κολλάς που είχε περάσει ως αλλαγή πλάσαρε στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Καραϊσκάκης Αρτας (Φρατζέσκος): Λαζάρεφς, Φαν Ιπερεν, Πριόνας, Κλιγγόπουλος, Νταλακούρας, Δερμιτζάκης (64’ Μίλιτς), Πέδρο (64’ Μερτύρης), Χελοβάνι (76’ Ζιώβας), Ναζίμ, Ενγκεμέτσιου, Κορέλας.

Χανιά (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Φόμπι (75’ Καψάλης), Πατάπης, Παντεκίδης, Κογιέτε, Παναγιωτούδης, Κάρλος (57’ Παράνο), Τριανταφυλλάκος (75’ Βασιλακάκης), Βασιλόγιαννης, Βάρκας (57’ Κολλάς), Μπαΐροβιτς (84’ Νικόλης).

πηγή: liganews.gr