Πέρασε απο την Βάρδα ο Αίας Γαστούνης

Γερά θεμέλια παραμονής έθεσε ο Αίας Γαστούνης, ο οποίος επικράτησε με 2-1 μέσα στη Βάρδα επί του Παμβουπρασιακού. Μια νίκη, η οποία φέρνει πιο κοντά τον «Άγιαξ» σε μια ιστορική επιτυχία, να ανανεώσει την παραμονή του για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην τρίτη κατηγορία της χώρας.

Το παιχνίδι στο «παγωμένο» «Γρηγόριος Καλάκος», όχι μόνο από το χειμωνιάτικο κρύο που έκανε, αλλά και από την «παγωμάρα» των φιλάθλων της Βουπρασίας, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας, μόνο απλή υπόθεση δεν ήταν για τον Αίαντα. Έναν Αίαντα ο οποίος προερχόταν από έναν δίωρο μεσοβδόμαδο προημιτελικό Κυπέλλου και καλούνταν να διαχειριστεί και τον παράγοντα της κόπωσης.

Ο Παμβουπρασικός, άνοιξε το σκορ στο 14΄, με τέρμα που σημείωσε ο Μαυρόπουλος, έπειτα από ένα μακρινό σουτ, στο οποίο δεν έκανε καλή εκτίμηση ο Καρακίτσος και έχασε τη μπάλα. Ο Αίας θορυβημένος από το προβάδισμα των Ταύρων, βγήκε μπροστά και στο 20΄είχε δοκάρι με τον Δούλο, παίκτη ο οποίος στο 24΄έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Νωρίτερα, στο 22΄και στο 22΄, ο Βορύλλας επενέβη σωτήρια σε σουτ των Δούλου και Καράμπελα αντίστοιχα. Ο Αίας μπήκε δυνατά στην επανάληψη, αποφασισμένος για τη νίκη και έφτασε σε αυτή, με γκολ που σημείωσε στο 47΄ο Καράμπελας. Η ομάδα της Γαστούνης, απαλλαγμένη από το άγχος μετά το γκολ, κατάφερε να διαχειριστεί αυτό το προβάδισμα και να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

ΠΑΟΒ: Βορύλλας, Λιόσης, Βασιλόπουλος  (68’ Λαθύρης), Τσιρίκος, Σακελλαρόπουλος (46’ Διαμαντόπουλος), Μαυρόπουλος (46’ Φερεκίδης), Παλούμπης, Πλαστουργός, Κουλούρης (46’ Σταυρόπουλος), Διονυσόπουλος, Πολίτης

Αίας: Καρακίτσος (46’ Καραμανλής), Στανής, Μπουρδέκας, Βασιλικόπουλος (78’ Μαργαρίτης), Ρίλντι, Δούλος (55’ Παπασωτηρίου), Τσακοπιάκος, Βράπι (78’ Λαγανόπουλος), Θεοδωρόπουλος, Καράμπελας (65’ Μουτσάι), Ζοάο Κλαούντιο.

πηγή: ilia.news