Πέρασε από την Άρτα η Παναχαϊκή, 0-3 την Αναγέννηση

H Παναχαϊκή επικράτησε με 3-0 της  Αναγέννησης στην  Άρτα στα πλαίσια της εξ αναβολής 13ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το σκορ άνοιξε στο 11ο λεπτό ο Μπουρλάκης όταν μετά από σέντρα από τα αριστερά κατάφερε να στοπάρει και να εκτελέσει τον Μπαλαούρα για το 0-1.

Ο Αλεξόπουλος στο 29ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του όταν από κάθετη στον κενό χώρο από τον Μπουρλάκη, που από σκόρερ έγινε δημιουργός, ο Αλεξόπουλος πλάσαρε σωστά, για το 0-2.

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε με το δεύτερο του προσωπικό τέρμα ο Αλεξόπουλος στο 55ο λεπτό όταν από εξαιρετική προσπάθεια του από δεξιά, πλάσαρε τον εξερχόμενο Μπαλαούρα.

Διαιτητής: Φίτσας (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Κατσαρός (Ευρυτανίας) – Μπύρος (Ευρυτανίας) 

Αναγέννηση Άρτας (Ανδρέας Λαυδαριάς): Μπαλαούρας, Χεμπέγια (75′ Παπακίτσος Δ.), Μπουρσανίδης, Τσιλιγιάννης, Σχισμένος, Γούλας, Παπακίτσος Αλ. (65′ Παπαδόπουλος), Μανιώτης, Δημητρέλος, Αναστασιάδης (75′ Τσελά), Κατσιγιάννης (45′ Παπαρούνης – 88′ Μυσιούδης).

Παναχαϊκή (Σούλης Παπαδόπουλος): Αθανασόπουλος, Στεργίδης, Σμίλτος, Καρπαθάκης, Λιποράσε, Γούλας, Μπουρλάκης, Χαντί (63′ Τεγούσης), Αλεξόπουλος, Καρακλάιτς (75′ Μικελάτος), Κέρι.