Πέρασε από την Ηγουμενίτσα με ανατροπή η Λευκίμμη

Ο Θεσπρωτός γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-3 από την Λευκίμμη, για την 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

H ομάδα της Ηγουμενίτσας προηγήθηκε στο 26ο λεπτό όταν ύστερα από κεφαλιά του Ροβίνα, ο Παλαμούτσης παρενέβη στην πορεία της μπάλας και με την βοήθεια των αμυντικών έκανε το 1-0.

Με αντεπίθεση διαρκείας στο 2ο ημίχρονο, οι νησιώτες κατάφεραν να αλλάξουν άρδην τα δεδομένα του αγώνα. Στο 62ο λεπτό ο Γρηγοριάδης έφερε το παιχνίδι στα ίσα και τρία λεπτά αργότερα (64ο) ο Παπαθανασίου ολοκλήρωσε την ανατροπή δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

‘Ηταν ένα καταστροφικό τρίλεπτο για τον Θεσπρωτό, ο οποίος προσπάθησε στη συνέχεια να πιέσει και να φθάσει τουλάχιστον στην ισοφάριση αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων οι οποίοι χτύπησαν στην κόντρα επίθεση φθάνοντας και στην επίτευξη τρίτου γκολ με τον Μουζακίτη στο 73ο λεπτό.

Σκόρερ: Παλαμούτσης (25’) – Γρηγοριάδης (62’), Παπαθανασίου (64’), Μουζακίτης (73)

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Ρότσα): Πάνος, Ορφανός, Αγγελούλης, Ζαφείρης, Ρούσης, Παλαμούτσης, Ζελέκου, Τσιαφίτσας, Βιγιάλμπα, Μπουμπούκης, Ροβίνας.

ΛΕΥΚΙΜΜΗ: Παγκράτης, Μοτσοβίλα, Μπάλος, Παπαθανασίου, Τσοπανάς, Μουζακίτης, Σπανός, Βασσάκης, Κωστακιώτης, Γαστεράτος, Γρηγοριάδης

πηγή: liganews.gr