Πέρασε από την Ηγουμενίτσα ο ΠΑΟΚ Β!

Ο ΠΑΟΚ Β’ νίκησε εκτός έδρας τον Θεσπρωτό με 1-0 και ανέβηκε στους 22 πόντους, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους τρεις πόντους.

Στα πρώτα λεπτά δεν έγινε κάποια αξιοσημείωτη φάση, με τις δύο ομάδες να παίζουν κυρίως παιχνίδι κέντρου και την πιο αξιοσημείωτη φάση να είναι το δυνατό σουτ του Γκορντεζιάνι στο 14′ λεπτό, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας Τσιμόπουλος. Ο Γκορντεζιάνι έκανε ακόμη μια καλή ευκαιρία στο 41′ λεπτό, πλασάροντας σε κενή εστία, αλλά ο Τρομπούκης έσωσε την μπάλα με τάκλιν πάνω στη γραμμή. Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου παρέμεινε στο 0-0.

Δυναμικά μπήκαν οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Τζίμα να έχει διπλή ευκαιρία στο 51′ λεπτό. Οι γηπεδούχοι είχαν σουτ με τον Δρίτσα στο 57′ λεπτό. Οι “ασπρόμαυροι” έκαναν το 1-0 με το σουτ του Τζίμα στο 65′ λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με το σουτ του Μελετίδη στο 84΄λεπτό. Αν και ο Θεσπρωτός ανέβασε ρυθμό και πίεσε τόσο με την φάση με τον Βαγγ. Παππά στο 89′ λεπτό και τον Βασιλάκη στο 90′ λεπτό, ο ΠΑΟΚ Β’ διατήρησε το προβάδισμα του και νίκησε εκτός έδρας με 1-0.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Τσιμόπουλος, Βασιλάκης, Γώγος (66′ Ντόντης), Ρίζος, Τρομπούκης, Μίγγος, Πανταζέλος, Χατζάκος (80′ Παππάς), Οικονομίκος (46′ Λύγκας), Μπίκας (46′ Ρούσης), Δρίτσας.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Τασιούρας, Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Τσοπούρογλου, Μελετίδης (89′ Νινούα), Γρόσδης (69′ Γιαξής), Χατζηστραβός (78′ Κωττάς), Ρικάρντο (46′ Σπυράκος), Μπράντονιτς, Γκορντεζιάνι (46′ Τζίμας).

πηγή: liganews.gr