Πέρασε από την Λάρισα (0-1) η ΑΕ Καραϊσκάκης

Ο Απόλλων Λάρισας γνώρισε την εντός έδρας ήττα την Κυριακή (17/3) από την ΑΕ Καραϊσκάκης για την 22η αγωνιστική της Football League.

photo: intime.gr

Ο Καραϊσκάκης πραγματοποίησε μια μεστή εμφάνιση και με το γκολ του Τζιώρα (44′) «απέδρασε» από τη Φιλιππούπολη και πήρε ένα σπουδαίο «τρίποντο» στην προσπάθεια που κάνουν, ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία.

Από την άλλη, o Απόλλων Λάρισας μετά και την ήττα είδε Παναχαϊκή και Απόλλωνα Πόντου να τον πλησιάζουν στο μείον ένα, παραμένοντας όμως στη δεύτερη θέση.

Στο 19′ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τον Απόλλωνα, όταν μετά την εκτέλεση φάουλ του Μπραμπίγια, ο Ράμος από κοντά αστόχησε, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 1-0. ο Καραϊσκάκης έκλεινε σωστά τους χώρους και χτύπησε στο 44′, ύστερα από στημένη φάση. Ο Τζιώρας πήρε την κεφαλιά και έγραψε το 0-1 για τους Αρτινούς, το οποίο και ήταν σκορ ημιχρόνου.

Με στόχο την ισοφάριση μπήκαν οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας, οι οποίοι στο 47′ απείλησαν με τον Τασιούλη, με τον Μέλκα να απεκρούει την προσπάθεια του ποδοσφαιριστή των Θεσσαλών, Στο 50′ ο Τζιώρας απάντησε, με το γυριστό του να περνά άουτ.

Απόλλων Λάρισας (Αριάν Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρας, Σουλιώτης, Καρατάσιος (71′ Γαρυφαλλόπουλος), Τασιούλης (83′ Κοντοές), Λούκας Ράμος, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Μπραμπίγια, Γκουντρουμπής, Πολέτο (52′ Μαρκολίνο).

Καραϊσκάκης Άρτας (Αποστόλης Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Καπίας, Παντίδος, Ροντρίγκεζ, Χρουσιέλ, Παναγιώτου, Παπανίκου, Χούσος, Ψιάνος, Βουκμίροβιτς (88′ Κάκκο), Τζιώρας (83′ Μπαντέ).

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας). Βοηθοί: Τσακίρης (Δράμας), Κουβαλάκης (Δράμας).

πηγή: athleticlarissa.gr