Πέρασε από την Παραμυθιά με 0-1 ο Τηλυκράτης Λευκάδας

O Τηλυκράτης Λευκάδας «απέδρασε» με το μεγάλο διπλό (0-1) από την Παραμυθιά, χάρη σε ένα γκολ του Γιώργου Καταγή στο 81΄.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο 35λεπτο, με μέτριο ποδόσφαιρο και χωρίς φάσεις, οι γηπεδούχοι από εκείνο το σημείο κι έπειτα επέβαλαν την κυριαρχία τους στο ματς και είχαν τις μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθούν. Ο Ντόκος με κεφαλιά (έσωσε ο Συνοδινός), ο Κύργιος με απευθείας φάουλ και ο Γεωργάκης με σουτ έξω από την περιοχή, δημιούργησαν τις πρώτες καταστάσεις στα καρέ του Τηλυκράτη, στο διάστημα 35΄με 45΄.

Το β΄μέρος ανήκε στην Παραμυθιά, όπως και οι περισσότερες φάσεις για γκολ. Ο Παρχαρίδης με ένα έξυπνο σουτ από τα 25 μέτρα, έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι στο 52΄. Διπλή ευκαιρία στο 57΄με Ντόκο και Παρχαρίδη να μην μπορούν να σκοράρουν από κοντά. Νέο σουτ του Κώτσια από πολύ πλάγια έδιωξε σε κόρνερ ο Συνοδινός. Το Σούλι έφτασε μια ανάσα από το 1-0 με τον Παρχαρίδη στο 79΄ , όμως ο επιθετικός του Σουλίου δεν μπόρεσε μετά την άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα του Τηλυκράτη να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι αφού απείλησαν με ένα επικίνδυνο σουτ του Γεωργούση στο 75΄, αλλά και ένα χαμένο τετ-α-τετ από τον ίδιο παίκτη στο 80′ (έσωσε ο Βλάχος) έβαλαν το γκολ της νίκης με χτύπημα φάουλ, στην αμέρως επόμενη φάση. Ο Καταγής νίκησε με υποδειγματική εκτέλεση τον τερματοφύλακα του Σουλίου από το ημικύκλιο της περιοχής, δίνοντας τη μεγάλη νίκη στους περσινούς πρωταθλητές. Ο Παρχαρίδης είχε νέα καλή ευκαιρία στο 88΄με κοντινό σουτ να δώσει τουλάχιστον τον βαθμό στην ομάδα του. Με δέκα τελείωσαν το ματς οι νικητές λόγω αποβολής του Γεωργάκη πάνω στους πανηγυρισμούς (83΄).

Σούλι Παραμυθιάς (Βέρμπης): Βλάχος, Κώτσιας (73΄Νάσιος), Μπέλλος, Διαμάντης, Μαλλάτος, Κύργιος, Βασ.Μώκος, Γεωργάκης, Τσουμάνης, Ντόκος, Παρχαρίδης

Τηλυκράτης (Κονιδάρης): Συνοδινός, Πριονάς, Καταγής, Δημητρίου, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης (58΄Γεωργάκης), Περιστέρης, Τόσκα, Γεωργούσης, Καταγής (88΄Μπαλή), Μπαλογιάννης (56΄Βασίλας)

πηγή: theball.gr