Πέρασε από το Μεσολόγγι (0-1) ο ΟΦ Αγίου Ματθαίου

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε η ΑΕΜ το απόγευμα της Κυριακής στο ΔΑΚ Μεσολογγίου οπού για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής υποδέχθηκε την ομάδα του ΟΦ Αγίου Ματθαίου.

Παιχνίδι με λιγοστές καλές στιγμές μπροστά στις δυο εστίες, με δυο ομάδες ουσιαστικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είχαν από ένα καλό ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που στο πρώτο μέρος είχαν τρεις καλές στιγμές στο παιχνίδι, δυο με τον Πιστιόλη και μια με τον Κοντογιάννη χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν κάποια αξιόλογη στιγμή, πλην μιας όπου είναι και ως μη γεννώμενη, όταν μια κάθετη μπαλιά ο Κατελούζος θα πλασάρει με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα με τον πρώτο βοηθό όμως να έχει υποδείξει έγκαιρα το εν λόγο παίκτη σε θέση οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι από μια στημένη μπάλα στο 52΄με τον Νίκο Σπίνουλα να εκτέλεση το φάουλ στην περιοχή, τσίμπημα της μπάλας από τον Γιάννη Γραικο αυτή θα βρει στον ωμό του Ντζιμάνη και θα κατάληξη στα δίχτυα του Μανιάτη 0-1.

Οι γηπεδούχοι θα ανεβάσουν τις γραμμές στο γήπεδο για να μπορέσουν να ισοφαρίσουν το παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται τα κενά και με γρήγορες αντεπίθεσης θα δημιουργήσουν 2-3 καλές στιγμές εκ των οποίων η μια θα καταλήξει στα δίχτυα με τον δεύτερο βοηθό αυτή την φόρα να υποδεικνύει τον Γωνιάδη έγκαιρα σε θέση οφσάιντ.

Έντονες διαμαρτυρίες εκατέρωθεν και παράπονα προς το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Μεσολογγίου την προσεχή Κυριακή εκτός έδρας στην Πρέβεζα με τον ΠΑΣ.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

13΄σουτ από το ύψος της περιοχής του Πιστιόλη, πέφτει και αποκρούει στην αριστερή του γωνιά ο Σκάρπος.

27΄ατομικη ενέργεια από αριστερά του Πιστιόλη, πλασέ από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει παράλληλα με την γραμμή του τέρματος.

31΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοντογιάννη, με τη μπάλα να σκάει και να περναει λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

52΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση φάουλ από δεξιά για τους φιλοξενούμενους με τον Νίκο Σπίνουλα, τσίμπημα της μπάλας μέσα στην περιοχή από τον Γιάννη Γραικο με τη μπάλα να προσκρούει στον ώμο του Ντζιμάνη και να καταλήγει στην αριστερή γωνιά του ανήμπορου να αντιδράσει Μανιάτη 0-1.

60΄φαση διαρκείας στην περιοχή του Μανιάτη, προσπάθεια του Γωνιάδη να κάνει την προβολή με τη μπάλα να καταλήγει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

75΄σουτ έξω από την περιοχή του Κατελούζου, θα μπλοκάρει ο Μανιάτης.

84΄γρηγορη αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, με τον Λουλε να σπάει το τεχνικό οφσάιντ και να βγαίνει σε θέση τετ τα τετ από πλάγια δεξιά, ο Μανιάτης θα αποσοβήσει σωτηρία ένα δεύτερο τέρμα για την ομάδα του.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Σταύρου, Χλεμπογιάννης και Τσιπούρας του συνδέσμου Φωκίδας.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Νίκος Μιμηγιάννης) Μανιάτης, Φονταλής (78΄Θεοτοκάτο), Τραγουλιάς (λ.τ 28΄Κολοβάκης), Χριστογιάννης, Ντζιμάνης, Σωτηρόπουλος, Πιστιόλης, Λίτσος, Γκολφίνος, Κοντογιάννης, Γκόγκα (63΄Μακρυπίδης).

ΟΦΑΜ: (Σάββας Σιδερόπουλος) Σκαρπος Η., Γραικός Κ., Παπαδόπουλος, Ταμπακου, Κατελουζος, Σπινουλας Σ Βλάχος (88΄ Καζιανης), Γωνιαδης Γ. (88΄Σουκέρας), Γραικός Ι. (82΄Σκολαρικης Σπ.,), Σπινουλας Ν. (58΄Γραικος Γ.),, Αμπατζιδης Κ (58΄Λουλες).

πηγή: aitosports.gr