Πέρασε και από την Άγιο Ματθαίο ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (0-3)

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου έφυγε με το διπλό από την Κέρκυρα, επικρατώντας με 3-0 του ΟΦ Αγίου Ματθαίου, και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στον αγώνα με τον Άχεροντα ήταν κατώτερος προηγούμενων εμφανίσεων και έχασε δίκαια από μια καλύτερη ομάδα.

Ήταν ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι καιγόταν για τη νίκη που θα τους κρατούσε στην κορυφή και τα κατάφεραν αρκετά εύκολα.

Και αυτό γιατί έπαιξαν πολύ καλύτερα επιθετικά δημιούργησαν αρκετές φάσεις και σκόραραν τρεις φορές, ενώ αμυντικά δεν επέτρεψαν στον ΟΦΑΜ να απειλήσει.

Το σκορ άνοιξε στο 20΄ ο Ντόκος που αξιοποίησε συρτή σέντρα από αριστερά του Νικολάου. Στο 47΄ ο Αχέροντας είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Πότση μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά και στο επόμενο λεπτό νέα συρτή σέντρα από δεξιά με τον Ντόκο στην πορεία της μπάλας εύκολα να κάνει το 0-2.  Στη συνέχεια ατόνησε το ματς, οι προπονητές έκαναν τις πέντε αλλαγές που είχαν, με τους φιλοξενούμενους στο 85΄ από κοντά με τον Αναστασιάδη να κάνουν το 0-3.

Διαιτητές: Ι. Πάνος (ΕΠΣ Ηπείρου), Γ. Παπαλαζάρου (ΕΠΣ Θεσπρωτίας), Θ. Γκέλης (ΕΠΣ Ηπείρου)

ΟΦΑΜ (Σάββας Σιδερόπουλος): Σκάρπος, Ταμπάκου, Γραικός Κ. (65΄Μαρατζάς), Παπαδόπουλος, Σπίνουλας Σπ., Λουλές (73΄Κάρας), Γραικός Γ. (65΄Ζωχιός), Σπίνουλας Ν. (79΄Κατελούζος), Γωνιάδης, Γραικός Αλ. (79΄Αθανασίου), Σκολαρίκης.
ΠΑΣ Αχέρων (Βαγγέλης Τζιάρας): Βλάχος, Κωνσταντίνου (60΄ Βασιλειάδης), Τάτσης (60΄ Λίγκας), Φράγκος, Λαμπρόπουλος, Μανιώτης, Κυριάκης (50΄Γεωργάκης), Πότσης (50΄Αβράζογλου), Ντάμπος, Νικολάου, Ντόκος (60΄Αναστασιάδης).

πηγή: enimerosi.com