Πέρασε και από την Άρτα (0-1)

Σημαντικό «διπλό» πέτυχε η Παναχαϊκή στην έδρα του Καραϊσκάκη, παραμένοντας σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο Άρη.

Στο πρώτο μέρος του αγώνα η Παναχαϊκή ήταν πιο δραστήρια, ενώ ο Καραισκάκης προσπαθούσε με στημένες φάσεις να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Τελικά στο 27’ οι Πατρινοί άνοιξαν το σκορ μετά τη σέντρα του Γκίνο, με τον Ελευθεριάδη να κάνει το σουτ και τον Μέλκα να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του, με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 62’ με τον Μωραΐτη, ο οποίος έκανε μια ωραία ενέργεια, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το 2-0 καθώς στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα άγγιξε το κάθετο δοκάρι και πέρασε άουτ. Ο Καραισκάκης απείλησε για την ισοφάριση στο 68ο λεπτό, με τον Ευαγγέλου να προλαβαίνει την έξοδο του Σούλη, αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ. Στο 80’ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν ξανά για την ισοφάριση όταν μετά από συνεργασία του Χούσου με τον Ευαγγέλου, ο Λουκίνας πήρε την μπάλα και προσπάθησε με τακουνάκι να νικήσει τον Σούλη, αλλά ο γκολκίπερ της Παναχαϊκής αποσόβησε τον κίνδυνο.

Μετά από τρία λεπτά (83’) απείλησαν οι Πατρινοί με το σουτ του Ελευθεριάδη, αλλά ο Μέλκας απέκρουσε σε κόρνερ, χωρίς όμως να το εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι. Εν τέλει το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα με την Παναχαϊκή να παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, σε απόσταση τριών βαθμών από τον Άρη.

ΣΚΟΡΕΡ: – /Ελευθεριάδης (27’)

ΚΟΚΚΙΝΗ:

ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Τσοντάκης, Χούσος, Κόλινς (67’ Ευαγγέλου), Μακρής, Μακρίδης (77’ Μπεκατώρος), Δημητριάδης (57’ Κυριακής), Λουκίνας

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος, Σωτηράκος, Μακρυδημήτρης, Μπουτζίκος, Γκίνο (78’ Λουμπαρδέας), Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Αποστολόπουλος (54’ Στεργίδης), Μουστακόπουλος, Μωραΐτης (84’ Βασιλείου).

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδα)

πηγή: liganews.gr