Πέρασε με 0-2 από την Άρτα η Ζάκυνθος

Η Ζάκυνθος νίκησε εκτός έδρας τον Καραισκάκη με 2-0, με αποτέλεσμα να ανεβάσει το ρεκόρ της στους τέσσερις πόντους (17η θέση), ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 12 πόντους (13η θέση). Οι “νησιώτες” πέτυχαν την πρώτη νίκη τους στην επιστροφή τους στην Super League 2.

Η Ζάκυνθος ξεκίνησε πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά και στο 4′ λεπτό, μετά από ωραία μπαλιά του Ναζίμ, μπήκε στην περιοχή ο Ρούνεϊ όμως το σουτ του βρίσκει στη εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ είχε και ένα ακόμη σουτ στο 14′ λεπτό. Ο Καραϊσκάκης πήγαινε την μπάλα κοντά στην περιοχή, αλλά δεν κατάφερε να κάνει απειλητικές φάσεις. Στο  29′ λεπτό, οι “νησιώτες” άνοιξαν το σκορ με τον Τσιμέλι μετά από ασίστ του Κάρλος Εντουάρντο μετά από λάθος του Φαν Ίπερεν. Στο 35′ λεπτό, ο Κάρλος Εντουάρντο έκανε το 2-0 μετά από ασίστ του Μπαζάν, οπού με εξαιρετική προσποίηση άδειασε τους αντιπάλους του, σούταρε και σκόραρε.
Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Ναζίμ, αλλά το σουτ του στο 63′ λεπτό πήγε άουτ, ενώ στο 79′ λεπτό απείλησε ο Πέδρο Ενρίκε, με τον Ντοναλντόνι από καλή θέση να απειλεί με κεφαλιά στο 85′ λεπτό. Στο 90+3′ λεπτό, ο Ρούνεϊ βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, αλλά ο τερματοφύλακας Πατσιογιώργος αποσόβησε τον κίνδυνο και έστειλε την μπάλα σε κόρνερ. Η Ζάκυνθος νίκησε εκτός έδρας τον Καραϊσκάκη εκτός έδρας με 2-0 και πέτυχε την πρώτη της νίκη στην επιστροφή της στην Β’ Εθνική.
Καραϊσκάκης : Χουάντερσον, Τάμπας, Γλυνός, Κλιγγόπουλος, Κρισμάρεβιτς, Φαν Ίπερεν, Ντοναλντόνι, Ναζίμ, Σταματής, Δερμιτζάκης, Ρούνεϊ
Ζάκυνθος: : Πατσιογιώργος, Καλιβωκάς, Οντόνε, Κούνια, Σοάρες, Ντάσης, Μπαζάν, Σούρμπης, Τσιμελι, Κάρλος Εντουάρντο, Παμπόγλου
πηγή: liganews.gr