Πέρασε (1-2) από το Καναλάκι ο Ναυπακτιακός Αστέρας

Δεν κατάφερε να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο ο Αχέρων Καναλακίου σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Καναλακίου για την 12η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Ναυπακτιακός Αστέρας ξεκίνησε πολύ δυναμικά το παιχνίδι αφού μόλις στο 8ο λεπτό προηγήθηκε στο σκορ με τον Κοντογιάννη.

Στο 55ο λεπτό ο Καλαμπόκας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες πράγμα που φάνηκε στοίχησε λίγα λεπτά μετά και πιο συγκεκριμένα στο 72ο λεπτό όταν και κατάφερε ο Αχέρων Καναλακίου να ισοφαρίσει το ματς με το σουτ του Τσούτση.

Ο Ναυπακτιακός Αστέρας όμως δεν το έβαλε κάτω και στο 78ο λεπτό πήρε ξανά το προβάδισμα στον αγώνα με τον Μπατσή διαμορφώνοντας το 1-2 το οποίο ήταν και το σκορ της αναμέτρησης.

Αχέρων Καναλακίου: Πατσιούρας, Βασιλειαδης, Κωνσταντίνου, Καππιας, Φραγκος, Ζδραβος, Εμβραΐζογλου (65′ Κωσταμένας), Πότσης, Νταντιδης (55′ Ροβίνας), Καραμποΐκης (65′ Νικολάου), Τσούτσης

Ναυπακτιακός Αστέρας: Μένιος, Αργυρόπουλος, Καλαμπόκας, Παννόπουλος, Λίτσος, Μαχαίρας, Κοντογιάννης (57′ Πατρώνης), Παλαιοπάνος, Ρουμπάτος (66′ Ναουμίδης), Καψάσκης (46′ Μπατσής), Νιφορόπουλος