Πήρε αυτό που ήθελε η Νίκη Βόλου, 3-1 επί του Θεσπρωτού

Η Νίκη Βόλου νίκησε εντός έδρας τον Θεσπρωτό με 3-1 και ανέβηκε στους 35 πόντους, ενώ η ομάδα από την Ηγουμενίτσα παρέμεινε στους 24 πόντους.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και ο Βλαχομήτρος σούταρε από καλή θέση στο 5′ λεπτό, με τον Κϊναλη να διώχνει, το ριμπάουντ πήρε ο Κουσκουνάς, όμως το σουτ κόντραρε σε πόδια αμυντικού, και στη συνέχεια ο Μιράντα επιχείρησε να πλασάρει όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 17′ λεπτό, ο Βλαχομήτρος έκανε την παράλληλη σέντρα από μέσα δεξιά, ο Κουσκουνάς από το δεύτερο δοκάρι πλάσαρε εύστοχα, ανοίγοντας το σκορ στη Νεάπολη και έκανε το 1-0. Άμεση απάντηση μέσα σε πέντε λεπτά από τον Θεσπρωτό (22′ λεπτό), αφού μετά από γέμισμα στην περιοχή των κυανόλευκων, η μπάλα στρώθηκε στον Στεργίου που με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Νίκη Βόλου είχε ευκαιρίες με το σουτ του Κουσκουνά στο 28′ λεπτό και την κεφαλιά του Βλαχομήτρου στο 35′ λεπτό, με τον Θεσπρωτό να έχει φάση με τον Μπονίγια στο 40′ λεπτό. Οι κυανόλευκοι έκαναν το 2-1 με τον Βλαχομήτρο στο 42′ λεπτό, παίρνοντας το ριμπάουντ από την απόκρουση του Κίναλη στο σουτ του Κουσκουνά και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 44′ λεπτό, ο Αθανασίου μετά από ασίστ του Γκαρσία, σκόραρε το 3-1 για την Νίκη Βόλου, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο, με την Νίκη Βόλου να έχει προβάδισμα ασφαλείας και να το υπερασπίζεται. Στο 90+1′ λεπτό, ο Θεσπρωτός είχε μια φάση με σέντρα σουτ του Κωνσταντίνου, το οποίο μπλόκαρε ο Μπάγιτς. Η Νίκη Βόλου νίκησε εντός έδρας τον Θεσπρωτό με 3-1.
Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κάσσος (90′ Πάνος), Αθανασίου, Ανδρέου, Αλιατίδης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Βλαχομήτρος (84′ Ροχάνο), Μιράντα (84′ Γρομητσάρης), Γκαρσία (73′ Μέτσε), Κουσκουνάς (90′ Κυρίτσης).

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Βασιλάκης, Γώγος, Γκανσιέρ, Ντι Αλέσιο, Στεργίου (58′ Ζιώγας), Ρομέρο (70′ Σαραντίδης), Κωνσταντίνου, Μπονίγια (70′ Ραμίρεζ), Βαταμίδης (58′ Γεωργούλης), Βαλιέντε (46′ Δημήτρουλας).

πηγή: liganews.gr