Πήρε βαθμό στις καθυστερήσεις ο Θεσπρωτός, 1-1 με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ισόπαλοι με 1-1 ο Θεσπρωτός με τον Ολυμπιακό Βόλου, με την ομάδα από την Ηγουμενίτσα να πηγαίνει στους 25 πόντους (23 αγώνες), ενώ οι ερυθρόλευκοι παρέμειναν στους 20 πόντους (22 αγώνες).
Στο 11′ λεπτό, ο Ολυμπιακός Βόλου είχε μια καλή φάση με το σου του Ξύδα, το οποίο μπλόκαρε ευκολα ο Κίναλης. Ο Θεσπρωτός ήταν απειλητικός στα επόμενα λεπτά τόσο με την κεφαλιά του Ραμίρεζ μετά από σέντρα του Κωνσταντίνου στο 13′ λεπτό, με την μπάλα να καταλήγει άουτ, τόσο με το μακρινό σουτ του Γεωργούση στο 16′ λεπτό, με την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι. Παιχνίδι κέντρου στα επόμενα λεπτά, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 1-0 στο 44′ λεπτό, αφού ο Σιαφά με τακουνάκι έβγαλε στον χώρο τον Βερνάρδο, αυτός με κούρσα πάτησε περιοχή και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ολυμπιακός Βόλου προηγήθηκε με 1-0 εκτός έδρας επί του Θεσπρωτού στο τέλος του ημιχρόνου.
Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, με το σουτ του Βαλέντε από πλάγια θέση στο 50′ λεπτό και την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ραμίρεζ στο 65′ λεπτό, τα οποία μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Ξενοδόχοβ. Ο Θεσπρωτός απείλησε με σουτ του Μπονίγια στο 76′ λεπτό, αλλά και στο 79′ λεπτό με το σουτ του Ζιώγα. Οι ερυθρόλευκοι απείλησαν στο 81′ λεπτό, με το πλασέ του Σιαφά, το οποίο εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας Κίναλης. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και κατάφεραν στο 90+6′ με τον Πατσέκο με κεφαλιά να ισοφαρίσουν σε 1-1, το οποίο ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.
Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Ντι Αλέσιο, Βαλιέντε, Βασιλάκης, Γώγος (82′ Μαρτίνεζ), Ρομέρο (46′ Πατσέκο), Ραμίρεζ, Ζιώγας (82′ Βαταμίδης), Γεωργούσης (46′ Μπονίγια), Σαραντίδης, Κωνσταντίνου (82′ Δημήτρουλας).

Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Γραικός, Σκοπελίτης, Στάμου, Φιλίποβιτς, Ντιαμπί (72′ Μανγκά), Κόλα (89′ Παπακώστας), Ξύδας (52′ Μαρκοπουλιώτης), Βερνάρδος, Ντος Σάντος (46′ Κουντουριώτης), Σιαφά.

πηγή: liganews.gr