Πήρε τη νίκη ο Αμβρακικός Βόνιτσας, 2-0 τον Πανλευκάδιο

Με αβαντάζ δύο βαθμών θα πάει την επομενη αγωνιστική στην Πάργα για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΛΛΩΝ ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ στο μεγαλο ντερμπι του πρωταθληματος της Α Κατηγορίας.

Η ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης μας επικράτησε για την 17η αγωνιστική του ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΥ με 2-0  και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι προσπαθώντας να επιβάλλει τον ρυθμό του από την αρχή. Η πίεση αυτή έφερε καρπούς ατό 11ο λεπτό όταν ο ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ από δεξιά εκανε την σέντρα  και με κοντινό πλασέ ο  ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ.

Η ομάδα μας θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 27ο λεπτό αλλά ο ΤΣΙΟΥΝΗΣ έχασε το ….άχαστο στέλνοντας σε κενή εστία την μπάλα άουτ.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου οι φιλοξενουμενοι ζήτησαν πέναλτι όταν η μπάλα σύμφωνα με την άποψη τους βρήκε σε χέρι αμυντικού αλλά ο διαιτητής Φίτσας έδωσε συνέχεια στο ματς.

Στο 58ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν και πάλι κοντά στο γκολ αλλά ο ΚΩΤΣΗΣ αρχικά και το οριζόντιο δοκάρι στη συνέχεια είπαν όχι στον ΚΑΛΟΓΕΡΗ.

Στο 74ο λεπτό ήρθε το 2-0 για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ όταν ο ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ λίγο κάτω από την μεσαία γραμμή είδε τον ΚΩΤΣΗ εκτός εστίας και με ψηλοκρεμαστο σουτ εστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ: ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ,  ΒΑΣΙΛΑΣ (77′ ΒΛΑΧΟΣ) ,  ΚΑΤΑΓΗΣ Λ., ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ (71′ ΚΤΕΝΑΣ), ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ (59′ ΒΡΕΤΤΟΣ), ΜΠΟΥΖΙ (77′ ΣΟΛΔΑΤΟΣ), , ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, ΤΣΙΟΥΝΗΣ.

πηγή: akarnanikanea.gr